رسول جان زحمت میشه برات
من فول میخواستم به شوهر دختر عمه ام تو لندن هستش سفارش دادم بیاره برام.
تو مگه داری آلبوم هاشون رو؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول جان زحمت میشه برات
من فول میخواستم به شوهر دختر عمه ام تو لندن هستش سفارش دادم بیاره برام.
تو مگه داری آلبوم هاشون رو؟(sm77)
داش ميثم چقدر پول. کنار گذاشتى!؟
یک میلیون و سیصد البته 900 تومنش قرض هستش میخوام انحصاری اسکن بزنم برای انجمن و رفقای گلم چون آلبوم های مدرن تاکینگ و مایکل هم داره میاد بخوام برم هی کافی نت حساب کردم خیلی پولش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اصل سی دی ها رو داشته باشی که فوق العاده است ولی خیلی گرون در میاد. اگه آلبومای خاصی مد نظرته لیست بده ببینم میتونم با کیفیت عالی جور کنم. فعلا اینو داشته باش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Jackson - Thriller (1982) {Sony Mastersound LP} [24/96].zip.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان این پولا رو جای دیگری خرج کن (البته غیر سیگار و ...)!!
داداش رسول زندگیمون به فنا رفت 1300 به کجا میخره حالا؟
من یک و سیصد میدم به اسکنر ولی عوضش انقدر باهاش مشغول میشم درگیر میشم که حواسم خیلی جاها نمیره
نقل قول:
پس تصمیم گرفتی ی اسکنر حرفه ای بخری اما می تونی کمترم هزینه کنی داداش
این نباید چیز بدی باشه حالا می تونی بری سمت ولیعصر و جمهوری اونجا از فروشنده ها امارشو بگیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عرض کنم میثم جان. نگرش و اندیشه شما برام محترمه. حالا آلبوم Thriller رو گوش بده و با سی دی معمولی مقایسه اش کن!(sm10)نقل قول:
حتما رسول جان عشقی تو رفیق.(sm127)(sm10)
ساسان عزیز دست تو هم طلا بزار چک کنم این مدل دیجی کلا را(sm127)(sm10)
ساسان جان بعضی از کاورها سه قسمتی هستن یعنی سه تیکه هستن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی سه بار تا خورده شدن اکثر کاورها دو تیکه هستن ولی من میخوام جوری باشه که سه قسمت کاور را که باز میکنی کامل اسکن بگیره و کاورها به صورت کامل رو اسکنر بخوابن