PES15 نصب و تست شد(sm132)
رضایت بخش بود(sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
PES15 نصب و تست شد(sm132)
رضایت بخش بود(sm173)
یه پارت فقط مونده 500 مگی (sm173) امشب نصب می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه بازیای جدید رو زدم سیستم یونی دان شد ..
جا ندارم بریزم توش ..
(sm2) دیرو حامتین کف بازی COD شده بود ..
(sm59)
(sm165) سلام
از 13 بهتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قرار 26 مارس 2015 بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون پل واکر چه جور میخوان ادامه بدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)اشترم قبلنها گرفته بودم تنکیو
باید بیشتر بازی کنم تا بتونم مقایسش کنم با 13(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شبیه 13 هم حتی شبیه فیفاست!(sm120)
جالبه در کل(sm120)
کونامی صحنه ورود بازیکنا به زمین رو توی pes15 حذف کرده(sm70)
فقط ورزشگاه رو نشون میده و بعد یهو بازی شروع میشه(sm70)
تماشاگرا هم واقعی تر شدن(sm120)
حسن چقدر بردی؟؟(sm120)
10300 تومن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیشب تا حالا یه صفحه هم نرفتید ؟(sm70)باز سایت خراب بود ؟(sm70)
سایت جدید میرید ؟(sm120)نقل قول:
YE HESE BAD
Music: Abdollah Khodadadi
Lyrics: Yaghma Golrouee
Arrangement: Abdollah Khodadadi
Vocal = Saeid Arezoo
3 تا ازش سفارش دادم (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اخر هفته گوشی دار میشم (sm59)
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
betpars17.com
بهتره ؟(sm120)نقل قول:
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه(sm120)
خواستی ثبت نام کنی قسمت نام معرف hassan13 وارد کن(sm120)
(sm10)البوم لنا فردا میاد بوکلتم داره
داستان جایزه هاش چجور بود حسن؟؟ چرا فرق میکرد با هم؟؟(sm120)نقل قول:
مگر تو 15 نداشتی؟؟(sm120)
مبارکه(sm120)نقل قول:
چرا 3 تا؟(sm120)
نامرد (sm120)نقل قول:
اسم منُ وارد کن همین یوزر اینجام تا واست کامل توضیح بدم (sm120)نقل قول:
این علاوه بر مسابقه تکی و میکس فرم هم داره با جوایز گران بها
یه خوبیش اینه حداقلش تو تمام مسابقاتش اعم از تکی و میکس هم 2000 تومنه
فرم هم با 1000 میشه د حتی (sm120)
من یه غلط داشتم همراه با 104 نفر دیگه هم امتیاز شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بازی هم لغو شد. جایزه اون بازی که لغو شد به صورت سهم بندی تقسیم شد. مثلا من دو نظر زده بودم اون بازی رو 2 سهم بهم تعلق گرفت(sm120)
خودتی(sm120)نقل قول:
هی دلخور از گریه (sm50)
هی هر شب واسه منه تنها (sm50)
هوم پس سر همون بود متفاوت بود جوایز (sm120)نقل قول:
تو 14 بودی در حقیقت 15 فقط 24 نفر بودن اون بازی که بغو شده کم شده دیگه (sm120)
10 تومن رو هم به حساب کاربری بت پارسم واریز کردم(sm120)نقل قول:
به شیرازیه میگن میای بریم شبا بدویم؟شیرازیه میگه : برو عاموووو من روزنامه ورزشی میخونم نفسم میگیره(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این اتاق مبادا بهار سر زده باشد (sm50)
همه بازیکنای پرسپولیس دارن میگن میبریم (sm170)نقل قول:
فک کنم شیش تایی میشیم (sm25)
پردهبرداري از تنديس علي کريمي (گزارش تصويري) (sm50)
ساعاتي پيش در منطقه وردآورد، از تنديس علي کريمي رونمايي شد.
نگران نباش(sm120) قلعه مث سگ میترسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتوبوسی میچینه دربی هم 0-0 تموم میشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)(sm3)
این درخشان دربی رو معمولا به تخمش نمیگیره (sm120)نقل قول:
اره قلعه مرغی خیلی موزیه (sm120)
(sm25)(sm3)