یه پخ میدم بعد بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پخ میدم بعد بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احتمالم وجود داره که اون زمان شنیده باشم ولی یه دور گوش کردم و چون خوشم نیومده بعد دیگه از رو سیستم پاکش کردم
حافظه اصلا یاری نمیکنه (sm50)
خودکشی ممنوع، لنگه کفش و متاسفم را شنیده بودم که از دو تای اولی خیلی خوشم میومد
گرفتم بعدا میگوشم(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یوزر منو بزن پاکسیما (sm51) (sm2)خدا قسمت ما هم بکنه (sm2)آواتارمم جور شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری(sm81)
محسن داره مث اینکه خودش رو روایت می کنه(sm81)
هر وقت این ترک رو گوش می کنم اتیش میگیرم(sm81)
یه عکس دیگشو برات پخ کردم اینجا نمیشه گذاشت ببینیش تا فردا نمیخابی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرگس جعفری هم هست ترانه سرای فوق العاده خوش ذوق و زیبا
هادی راستی لنگه کفش موند
اگه برات مقدوره اینو هر وقت وقت داشتی لطفا واسم آپ کن
میگم بدبختی ما بدجور شب جمعه راست میکنیم (sm2)تو یه طرف خشی یه طرف من یه طرف حسین یه طرف میلاد یه طرف (sm2)نقل قول:
همه تو کف ! (sm2)باب خو تازه رفتم حمام دیگه چقدر (sm2)