نه خدام
نه گدام
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی دنیارو واسه م.مه هات م.یگام
این شاخ ترین پست عاشقانم بود
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خدام
نه گدام
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی دنیارو واسه م.مه هات م.یگام
این شاخ ترین پست عاشقانم بود
مگر در این شب دیرانتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم ... (sm181)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساندیس 200 .. سن ایچ 1000(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم الان تابستونه.. خیلی باشیم 10 نفریم با استادا.. تو کل ایل و تبارتو بردی سر جلسه.. همون چیزی که باید شیرینی میدادی رو دادی خوردن(sm2)
هستم(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چجوری(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند روز حرف نزن(sm2)
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر باش (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بیخوابیِ شدید کم کم مغزم از خستگی بدبختی هاشو فراموش کرده بود، الان خوابیدم دوباره مغزم سر حال اومده باز مشکلات داره یادم میاد (sm120)
دلم گرفت (sm172)
دلم گرفته از دلم كه از تو دوره
خاطره هات هميشه در حال عبوره (sm50)