نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جااااااااااااااااااااان حبسِ ابی معرکه ست (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جااااااااااااااااااااان حبسِ ابی معرکه ست (sm127)
نقل قول:
نه تو بیار خودم برات میترکونمش (sm74)
کِی خودمو میلاد نماییدم؟(sm120) همیشه پوریا بودم و هستم و خواهم ماند.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکردم میلادی (sm70)
میلاد این بود:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم ملقب به میلاد کلاغه.(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm25)
من فکر میکردم تو همونی (sm132)
نه خدا رو شکر.(sm120) خودم شخصیت حقیقی و و حقوقی خودمو دارم.(sm120)نقل قول:
پوریا = Malware
تمرین کن یادت بمونه.(sm120)
نقل قول:
یادم موند دیگه (sm98)
فنِ محسنی (sm120)
شبیه سالاد پاستا به نظر میومد (sm25)نقل قول:
خوبه.(sm120)نقل قول:
yup.(sm127)(sm111)