من خودم به این باور هستم آدم یا نباید جنسی بخره یا اگر میخره درست و حسابیش رو بخره.
ا کیلو سیب قرمز استخونی که کیلوش میشه 4000 تومن بهتر از 3 کیلو سیب معمولی که میشه 4000 تومن هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم به این باور هستم آدم یا نباید جنسی بخره یا اگر میخره درست و حسابیش رو بخره.
ا کیلو سیب قرمز استخونی که کیلوش میشه 4000 تومن بهتر از 3 کیلو سیب معمولی که میشه 4000 تومن هستش
آها متوجه ام چی می گی!!!
مدل خاصی مد نظرته؟
مدل خاص که نه ساسان جان کاور اخراجی ها را دیدی که امیر گذاشت سه تیکه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام اسکنری باشه که سه تیکه را کامل بگیره لامصب اگر پیدا کنم خوبه
پس امیر می تونه کمکت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرم همینطور @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات بشدت موافقم منم همینطورم یا ی چیزی رو نمی گیرم یا اگه بگیرم درجه یکشو می گیرم که مث خسیسا دو بار صبحونه نخورم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر که میگه از اسکنرش راضی نیست (sm25)
آره اما شاید ی مذلی درنظر داشته باشه در حد حرفه ای
کیفیت اسکن خیلی مهمه
(sm2)(sm2)دهنت سرویس ساسان اوس کردی ما رو؟
آره اما شاید ی مذلی درنظر داشته باشه در حد حرفه ای
دو ساعته دارم مانتور را تمیز میکنم لکه بره اخر فهمیدم نقطه ذ هستش (sm2)(sm2)