از اول این کثیف هارو شناخته بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
از اول این کثیف هارو شناخته بودم
سفر(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من نه تایید میکنم نه تکذیب و تا جایی که میدونستم فامیلی زن فرشباف هم همون فرشباف بود و اینو که گذاشتم یه فن پیج مدعی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا (sm81)
من خودم چون کارم به هنر مربوط میشه با کثیف کاری های پشت صحنه آشنایی دارم ولی انصافا این یه مورد را (اگه صحت داشته باشه)دیگه باید جزء شاهکارهای باندبازی قلمداد نمود(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب دوستم داشت یه اهنگ ترکی گوش میکرد، اوجش کپی تو بی من بود...(sm178)
اهنگ طبق سلیقه ی من نبود اگر چه عده ای هم دوست داشتن
ترانه هم واسه خانم فرشباف نبود میخاید باور کنید میخاید نکنید
پس چرا الکی قبل اومدنش جو دادی ک از نظرت قشنگه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اعتراف و بقیه آهنگای آلبوم هم از نظرت اینجوری قشنگند پس همین الان فاتحه آلبوم را باید خوند
من جوی ندادم و گفتم کارها تو سبکهای مختلفه سلیقه ی خودم کارایی مث سرنوشت و اعترافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا منم مثل تو یه هوادارم نه توی تیمم نه با فرشباف رفیقم یه چیزایی رو میدونم گفتم به شماهام بگم خودتم دیدی
که از قلب من انتقاد کردم اینم گفتم سلیقه ی من نیست
هنوزم تو سبکهای دیگه آهنگ هست ممکنه اونام خوشتون نیاد