کلا خواننده ی خوبی بود من خیلی آهنگاش رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم میخونه ولی کم
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا خواننده ی خوبی بود من خیلی آهنگاش رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم میخونه ولی کم
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردم خاموش کردی رفتی تلگرام بازی (sm59)
ترانه قسمت کمر منو میشکونه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این تیکش توجه کن اصلا نمی تونی کمر راس کنی زیر غم آهنگش
نقل قول:
یه روزی یه وقت یه جایی، چشم من میوفته تو چشمای تو
اما این همون خیاله که با من هست تا همیشه
نقل قول:
واي آرمين عالي بود (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm59)
منم صداشو خيلي دوست دارم ولي در كل كاراي قديمشو مثل اين كارش يا آلبوم قطره بارانش خيلي بيشتر دوست دارم (sm127)نقل قول:
چیه؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخي هنوز نخوابيده بخوابه ميرم سراغ تلگرام (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به به آرمين عجب آهنگي بود خيلي فاز داد دمت گرم (sm176)(sm127)
واقعا خسته نباشی (sm2)نقل قول: