خب خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر
اهنگش قشنگ بود.موزیک ویدئوش هم قشنگ بود.
مشکل اصلی از هنرمند خودتونه که یه شعر مهد کودکی رو قبول میکنه
منم که باشم سوارش میشم
از این حرفت خوشحال شدمنقل قول:
فکر کنم خودتم فهمیدی من چه ذهنیتی دارم همیشه هم گفتم شادمهر باید کاراشو خودش انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون موقعم میگفتم مقصر خودشه خواسته ی خودشه یه هنرمند در لول شادمهر نباید درکش برسه چه شعری رو نخونه چه ملودی رو نخونه؟
لعنت به اون ارشادی که باعث کج رفتن شادمهر شد
باید بپرسم ازش، اون موقع روم نشد بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میپرسم، میگم
آقا من از همینجا فاتحه این آلبوم و خوندم...خداراشکر ک این آخرین آلبومش با این گروه مافیاست