نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشي (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشي (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اگه با مني (چون نقل نگرفته بودي) كه من آواتار قبلي رو چند ماه بيشتر نبود انتخاب كرده بودم تو يك سال رو از كجا آوردي ؟(sm54)
So after a year and six months, it’s no longer me that you want
But I love you so much it hurts, never mistreated you once (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر بود خوشگلتر بود كه (sm25)
پیش وجودت از عدم زنده و مرده را چه غم
کز نفس تو دم به دم میشنویم بوی جان (sm81)
خواستگاری چطور پیش رفت؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خاله ام اینا رفتن عقدکنون یکی از پسرخاله هام جوگرفتشون بعد رفتن واسه من خواستگاری من گفتم اصلا سمت من نیاید
بعد تو همون حال رفتم پسرم رو بغل کردم و شهرام ناظری گوش دادم
بزور سر سفره عقد ننشوننت صلوات (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کلا منتفی شد؟! (sm74)نقل قول:
مردک برو زن بگیر، مگو چیست زن, که سرمایهی جاودانی است زن (sm2)
کلا با هیچکدوم از اقوام هیچگونه رابطه ای ندارم اینا میخوان به زور خودشون عزیز کنن پیش مننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]