نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من اصلا نبود که بخواد منتفی بشه
نمیخوام ، تحمل کردن من کار سختی ست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من اصلا نبود که بخواد منتفی بشه
نمیخوام ، تحمل کردن من کار سختی ست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شرايط ازدواج رو داري (چه روحي چه مالي) چه اشكالي داره از تنهايي در بياي و يه زندگي تشكيل بدي و زندگيت هدفمند شه؟
من این تنهایی رو ترجیح میدم به هر چیزی که دنیامو گرفته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خيلي متوجه نميشم منظورتو ولي اين يه قلم رو زوري انجام نده بايد حتما از لحاظ روحي آمادگي داشته باشي
من قهرم با دنیا بیزار از فردا دلخوش با رویا
تو قهری با تقدیر با غصه درگیر از زندگی سیر (sm50)
من خودم خیلی خوب میشناسم و ایمان دارم که هیچکس به جز خودم نمیتونه منو تحمل کنه و از این بابت از خود راضیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد مواظب باش که یه خورده شل بیای و زنت دادن!
من یه پسر عمه داشتم همینطوری افتاد تو دام
من مرغ طوفانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروس نشی یه وقت!(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ تخم طلا (sm120)