ترانه اجتماعی بخونن خوبه ولی اون بیشتر دری وری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه اجتماعی بخونن خوبه ولی اون بیشتر دری وری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elnino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اون من بودم (sm70)
(sm50)
تو زمان خودش ترکوند همین ترک حباب!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi_persis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ***** ارشاد جلو روت باشه از این بهتر نمیشه آهنگ با ترانه اجتماعی خوند!
کلن تو ایران خیلی سخته کار کردن چون باید اونجور
که ارشاد میخواد ترانه بگیو ملودی بسازی!
کلن مملکتی که واسه موزیکشو هنرشم ***** داره
باید......!
همه لاشخورا (sm70)
(sm70)توام سر دستشون
(sm2) دستمون تو یه کاسسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه عاشقت نبودم
اگه بی تو زنده بودم
تو بمون که بی تو غصه میخورم
اگه دل به تو نبستم
اگه این منم که هستم
ولی از هوای گریت پرم ....
(sm176)(sm176)
لاشخوریون (sm184)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]