سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک حذف شده
اصلاحش کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک حذف شده
اصلاحش کنید
لینک حذف شده
اصلاحش کنید
سلام دوستان آلبوم جدید استاد کیوان ساکت و خانم پری ماه رو اگه کسی داره ممنون میشم ممنون
سلام کیفیت 192 آلبوم رو دارم اگه میخواید تقدیم کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza4314 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر می کنم آقای ساکت با پری ماه کاری نداشته باشندآريالای درخشانی باایشان البومی دارند بنام نسیم سحرنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza4314 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط پیمان 121 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و پوزش از دیرکردنم
آلبوم "" اکنون جاودانه "" خبرش رو شنیدم که منتشر شده
منظورم این آلبوم هستش
Bachehaye Mahtab - Pahlevoone Ghesseha
متوجه شدم که خانم پریماه توی صفحه اینستاگرامشون راه خرید این آلبومو گذاشتن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه سفارش پستی با لینک زیر:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه لطف کنید و باز آپلود کنید لیگ از بین رفته از میدیافری از بین نمیره لیگنقل قول:
'سلام لینک البومهای حبیب الله بدیعی رو خواهشا دوباره بازسازی کنین ممنون