من نماز بلد نیستم(sm74)
روزه هم تاحالا نگرفتم(sm54)
خدایا خودت رحم کن من بچه خوبی هستم(sm183)
عیدتون مبارک دیوسا(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
من نماز بلد نیستم(sm74)
روزه هم تاحالا نگرفتم(sm54)
خدایا خودت رحم کن من بچه خوبی هستم(sm183)
عیدتون مبارک دیوسا(sm70)
وهمچنین شما استاد بزرگ حاج صادق(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همچنین(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به آقا احسان(sm10)
تبریک به استاد حاج صادق و همه اعضای تاپیک(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ندیده بودم تا حالا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد حاج صادق آموزش داده به فیلسوف هادی(sm51)نقل قول:
راست میگه بد نکن(sm51) برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همچنین بر استاد بزرگ تاریخ استاد حاج یاسین کبیر تبریک(sm51)(sm10)
حالا ببین عژیژم(sm51)نقل قول:
منم ندیده بودم تا حالا(sm51)
خیر از آموزشات عالی شما بوده استاد حاج یاسین(sm51)
خیر بد برداشت نکردم(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه هی میری سراغ پسر اصلا وقت این کارا رو نداری(sm70)(sm2)
بهش آموزش بد دادی(sm51)نقل قول:
ما که آموزش ندادیم حتما شما دادین به هر حال شما استادین دیگه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید شما هم مبارک(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عــید شما هم مبارک ها باشه (sm66)(sm19)(sm93)نقل قول:
(sm199)تبـــر یکــــــ بـــه هـمـــــــــه دوســـــــــتان(sm174)
عید بر تمام روزه داران الخصوص حاح امیرالمومنین(sm89) حاج آقا صادق ملقب به صادق دیوث کپی (sm89) ... اسی پلنگ (sm89) ... یاسین خان بزرگ(sm89) مبارکـــــــــــ باد (sm2)
راستی یادم رفت احسان خان و کامران مهستی عزیز که با حضور گرمشون صبر و تسکین برای روزه داران در ماه مبارک رمضان عطا فرموندند(sm89) همچنین از ابوالفضل ملقب به بچه باز که در این راه بچه ها رو به راه راست و معنوی هدایت میکردند (sm89)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسانم که اینجاست دیگه نیاز نیست تگ بزنم (sm2)
حالا بیاین بخندین (sm30)
موانع شرعی برداشته شد دیگه ! (sm51)(sm59) خوب حالا کی تشریف بیارم ببینمت یا بیایی ببینیم (sm51)(sm51)(sm2)نقل قول:
(sm128)جووووووووونم (sm173)
بزار یه روز از عید فطر بگذره اونوقت جونی جونم بکن (sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]