پس قصد اصلیش اوسکول کردن ملت بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس قصد اصلیش اوسکول کردن ملت بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکل که هستی تو ..
بخورش ...
هزاربار گفتم زندگی شخصی یه فرد به هیچکس ربطی نداره میخواد عکس کیون ممر رو خالکوبی کنه میخواد شورت بپوشه عکس بیگیره به کسی ربطی نداره ..
مهم چیزیه که تف میده بیرون باقی یه مشت واژنه ..
ها همین.. قصدش فشار رو ارشاد بود.. ی درصدم گفتن عملی نشه البومو میدیم بیرون... که تقریبا عملی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم میگن مجوز گرفتیم.. گفتیم اگه مجوز ندن اینکارو میکنیم(sm2)
همه شی خلاصه میشه به یه شیز اونم پول باقی کشکه اسکل فک کرده شه خبره ..
اونکه از اختلاسیا هست شکی درش نیست ولی به هرحال کصخل نیست پولشو دور بریزه.. مطمئنا به فکر نفعش بوده هزینه کرده(sm120)
به هر حال اگه با مجوز پخش کنه اعتبار خودشو میرینه ! واسه من که فرقی نداره من در هر دو صورت دانلود می کنم (sm120)
و میتونی خفه شی ..
اعتبار چیه ملنگ.. از اول هم مرگش مجوز گرفتن بوده.. تو اونم تهدید کرد اگه مجوز ندن
انتخاب بین 2 راهِ
یا باید کلا قید کارکردن تو ایران رو بزنه یا مجوز بگیره(sm120)