تو همون حس غریبی که همیشه با منینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بهانه هر عاشق واسه زنده موندنی
نمایش نسخه قابل چاپ
تو همون حس غریبی که همیشه با منینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بهانه هر عاشق واسه زنده موندنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز از این روزا توی شب پا میذارم
توی قاب لحظه ها عکس فردا میذارم
من که از تو دل کندم بس که مردم آزاری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه پیانو ، یک گل سرخ
یه چراغ نیمه روشن ....
ناری ناری نارینقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناری ناری ناری
تو گل اناری داری (sm120)
اگه اینطوره پسنقل قول:
یارا یارا یارا
یارا یارا یارا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار
با عزای دل ما می آید ...
دلم گرفت ای هم نفسنقل قول:
پرم شکست تو این قفس
سلام ای بغض تو سینه سلام ای آه آیینهنقل قول:
هر جای دنیایی دلم اونجاست ...نقل قول: