[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجينال اين آلبوم رو خريدم (sm59) با خواب در بيداري و برف (sm51)
كي بود ميگفت عمرا گيرت نمياد
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجينال اين آلبوم رو خريدم (sm59) با خواب در بيداري و برف (sm51)
كي بود ميگفت عمرا گيرت نمياد
احسنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تايپيك كاورا هم به فاك رفت (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6/8 نمیزنم بحرحال(sm14)
ما بیشتر (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپر سوار شو(sm19)
جفتک بندازم بگا بری(sm2)
(sm77)(sm2)
كاوراي آلبوم كامنت باند
جماعت من دیگه حوصله ندارم (sm50)
یه سری با حسین و احمد میزنگیدیم به بروبچ
نوبت ممد شیش و هشت رسید
احمد یه نیگاه به ساعت انداخت و گفت ممد الان گوشیش خاموشه و خوابه
کلا برنامش اینطوریه
(sm70)خلاصه که از اون دست آدمای موفقه
(sm2)قربونت برم عزيزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست و پامو دوس دارم (sm14)
به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، متن اطلاعيه فدراسيون در خصوص البسه تيم*هاي ملي فوتبال که از سوي شرکت آل اشپورت تامين مي*شود به شرح زير است:
فدراسيون فوتبال رضايت خود را از البسه هايي که شرکت آل اشپورت و روماريو اسپورت در اختيار تيم*هاي ملي فوتبال ايران براي حضور در جام جهاني گذاشته است، اعلام کرد.
در ادامه اطلاعيه فدراسيون فوتبال آمده است: فدراسيون فوتبال ايران نه در گذشته و نه هم اکنون مشکلي با اين شرکت نداشته است. در واقع البسه هايي که شرکت آل اشپورت و ماريو اسپورت در اختيار تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جام جهاني قرار داده مشکلي نداشته و بازيکنان مي*توانند پس از هر بازي پيراهن هاي خود را با بازيکنان تيم هاي مقابل تعويض کنند.
لازم به ذکر است، شرکت آل اشپورت مدت زمان زيادي است که با فدراسيون فوتبال همکاري داشته و تعهد دارد که چه در رقابتهاي جام*جهاني و پس از آن پيراهن*هاي تيم*ملي فوتبال را تامين کند. شرکت آل اشپورت پيراهن تيم*ملي فوتبال ايران را به گونه*اي طراحي کرده که متمايز با دوره*هاي قبل بوده و با درخواست فدراسيون فوتبال به موضوع زيست محيطي (اجتماعي) اشاره کرده و نقش يوزپلنگ ايراني را به زيبايي بر روي پيراهن تيم ملي فوتبال ايران طراحي کرده است.
(sm2)
سجاد لاشی یه لاشی گفته ازت بپرسم آیا یو سی براوزر یا وان براوزر تو هم به غا رفته است ؟ (sm2)
(sm70)این دیگه چیه
دنیای این روزای من (sm50)
بزن بارون به این شیشه
به این فرهاد بی تیشه
بزن بارون تو می دونی
که بغضم زیر و رو میشه
بزن بارون به این خونه
به ساعت های دیوونه
بزن بارون به این قلبو
به این احساس بی ریشه
بزن بارون به هرکس که
شبیه من نمیتونه
رها شه از دل جنگو
تو این بازی همش کیشه
بزن بارون به چشمی که
همیشه رو به در بازه
دری که مثل دیواره
سراسر ترس و تشویشه
بزن بارون به دستی که
گرفتن رو نمیفهمه
شده شیری که تو پیری
پر صیدش براش نیشه
"امیرمحمد بحری پور"
كيه اين ؟ (sm29)
:))) آره برا منم خرابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسنه دیگه (sm14)
ابول اومد
یاور همیشه مومن ...
ابول خوش اومد
سجاد لاشی حالت الان توپه توپه داری داریوش می گوشی
من حالم تخیلی ه دارم آهنگ شخمی می گوشم (sm2)
(sm66)نقل قول:
چاکر اکبر خان و سایر دوستان (sm66)
قربونت يه بيو ميدي ؟ (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) نه اتفاقا من حالم شخمیه (sm2)نقل قول:
واسه یکی از خانومامون قراره خواستگار بیاد ، زنگ زده بود گریه میکرد (sm2)(sm74)
درون آيينه ي رو به رو چه ميبيني ؟ (sm25)
نقل نمیشه گرفت سرعت ریده
اکبر خان (sm14)
قربونت و درود درود درود (sm66) و همون که نوید گفت
توابع سجادینانقل قول:
26
(sm62)
سگ توو روحت سجاد لاشی خو وابسته شون نکن که به این حال بیوفتن لاشی و مجددا لاشی (sm2)
(sm2)گولش رو نخور . فيلمش بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آقا به خدا اگه من قصد آزار داشته باشم ، اتفاقا خیلی آدم احساسی ای هم هستم (sm70)نقل قول:
اینا خودشون میخارن و آخرش هم میشه این (sm9)
خوشبختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نويدم
اونم اكبره
اينم سجاده
اسمت ؟ (sm29)
(sm2) نه این جدی بود ، خیلی گریه کرد ، گریه هم طبیعی بود(sm2)نقل قول:
سرعت سیچیپ
(sm28)
دوستان با اجازه(sm66)
ابوالفضلنقل قول:
جرمی ندارم بیش از این کز جان وفادارم ترا
ور قصد آزارم کنی هرگز نیازارم ترا
زین جور بر جانم کنون، دست از جفا شستی به خون
جانا چه خواهد شد فزون، آخر ز آزارم ترا
رخ گر به خون شویم همی، آب از جگر جویم همی
در حال خود گویم همی، یادی بود کارم ترا
آب رخان من مبر، دل رفت و جان را درنگر
تیمار کار من بخور، کز جان خریدارم ترا
هان ای صنم خواری مکن، ما را فرازاری مکن
آبم به تاتاری مکن، تا دردسر نارم ترا
جانا ز لطف ایزدی گر بر دل و جانم زدی
هرگز نگویی انوری، روزی وفادارم ترا
(sm50)
هرکس به خـان و مـانی دارنـد مـهـــربانی
من مـهــربـان نـدارم نامـهــــربان مـن کــو
(sm50)
همه همخون و ناهمخوان، تو ناهمخونی و همخوان
منِ بعد از تو یعنی ؛ ان الانسان لفی خسران ...
(sm27)
(sm19)