(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)
(sm54)کی زنده موند پس؟
حتی تیریون هم
9 روز موند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 روز هم تا پایان اینترنتم مونده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت من ۵ روز مونده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچها میگن این فیلم و اسپارتاکوس خیلی صحنه داره درسته؟
یعنی اینقدر که تو جمع نمیشه نگا کرد؟
بعضی قسمت های گیم اف ترونز میشه با خانواده دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل صحنه زیاد نداره به نظر من
شاید فیلمهای دیگه صحنه شون بیشتر باشه از این فیلم
بذار خودم بهت بگم که سر رشته دارم در این زمینه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپارتاکوس از اسمش معلومه اسپار تا ک.وس(sm120) کلا صحنه زیاد داره ولی سریال باحالیه صحنه های خشن مثل فیلم های اره و مقصد نهایی داره..
گیم اف ترونز هم که فصلای اولش صحنه داره ولی به مرور صحنه هاش کمتر میشه..
سوالی بود در خدمتم(sm59)
(sm10)نقل قول: