یعنی یکیتون برنامه رو ندیده بود میگفت اینو
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی یکیتون برنامه رو ندیده بود میگفت اینو
بدجور ریدن بابا بدجور ینی ..
الان رشیدپور شاخ درمیاره همه نمره ها شده 8 چرا ..
اخه بدبختی اینجاس صفه فیس دید در شبم اشتپ زده
حالا شاید عوضص کردن امروز رشید پور برنامه نداشت مگه ببینیم چی میگه ..
اگر توان مالی خرید کارت گرافیک GTX 1080 یا GTX 1070 را ندارید، غصه نخورید!
(sm74)
نه نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیلم ببین میگه 1 تا 9 بعد میگه 0 بالاترین نمره س کـسش خله خودش نفهمید چی گف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ریدنی که به وجود اومد این بود که برای جلوگیری از بگا رفتن ترافیک مجبور شدم فیلمو رکورد کنم ..
الانم میبینین فریمش مشکل داره به خاطر نبود برنامه اس الان وقت نکردم نصب کنم ..
منچستر من آخراش رو دیدم چه بازی شد بعد رف اضافه زدم دورهمی پس بردن .. (sm59)
سجاد خوشگله بزن تو پیجا بدبخت شدیم
خودم گذاشتم تلگرام همه جا پخش میشه الان ..
شهاب جعفر نژاد کاور آلبوم زده .. (sm54)
ادیتور کد قبول نمیکنه روز شمار بذارم ..
..
(sm59)
زرت اینم که کارتون کشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟نقل قول:
اشترم بنر البوم رو بزن لینک تاپیکو بنداز روش ها ماشالله
بیگانه
(sm77)
0 بهترین نمرست تو نظر سنجی؟ (sm77)
اقا یکی به این سوال ما پاسخ بده من می خوام برم دانشگاه زبان بخونم ولی منتهی یکی از دوستام گفت باید پیش دانشگاهی داشته باشی منم که پیش دانشگاهی ندارم البته از دانشگاه هم نپرسیدم که پذیرش می کنن یا نه یکی منو کامل راهنمایی کنه اگه پیش لازم داره باید چیکارم کنم راهی نیست خیلی دوس دارم این زبان رو قانون جدید الان چیه دانشگاه ازاد دانشگاه پیام نور خلاصه هر دانشگاهی که زبان رو بدون پیش ثبت نام می کنه
مقوا ... (sm50)
شما خودت ناراحت نکن - یه نفس عمیق بکش - به روزای خوب زندگیت فکر کننقل قول:
پس چرا کسکشا اینجا یه جور دیگه اطلاع رسانی کردن
آخرش چه عددی رو باید فرستاد؟
عجبا (sm25)
اینجا اصلا کسی رفته دانشگاه (sm2)
یکی پیدا نمیشه به اون سوال ماپاسخ بده(sm30)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه آزاد پیش نمیخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام نور هم فکر کنم نمیخواد
مطمئنی می خوام زبان بخونم کلا فنی هستم زبان هم فک کنم از شاخه های نظری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا از دهنت بشنوه
Puzzle Band - Yeki To Ghalbame (sm50)
من حالم خوش نیست
بیخودی با همه تو عکسام میخندم
یکی تو قلبمه که به عشقش پابندم
یکی تو قلبمه ... (sm50)
من سال سوم رو که تموم کردم معاونمون گفت اگه بخوای میتونی بری آراد ثبت نام کنینقل قول:
ولی اینکه کدوم رشته ها بدون کنکور ثبت نام می کنن رو نمی دونم ! باید بپرسی
یکی این دیوث رو از برق بکشه(sm2)
دو روز دیگه تا آلبوم یزدانی ... (sm74)
الان که کلا بدون کنکور هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی برام یه پرس و جو انجام بدی ببین میشه زبان بخونم من فنی هستم نظری نیستم
کلا اگه نشد راهش چیه باید چیکار کنم اینا رو میشه لطف کنی برام بپرسی(sm50)