(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
از اينكه كسي نميتونه تو رو تحمل كنه راضي هستي يا از اينكه خودت خودتو تحمل ميكني؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی الان امضات رو دیدم یه چیزی یادم افتادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آهنگهای هژیر مهرافروز زیاد گوش میدی؟؟؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دونقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی منو دوست نداره ...
تنها کسی که منو دوست داره پسرمه
پس این بیتی که تو امضات هست رو همینجوری از جایی دیدی و گذاشتی؟نقل قول:
من شعر زیاد میخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا را هم خیلی دوست دارم
موسیقی سنتی هم زیاد گوش میدم
نقل قول:
خودت چي ؟ خودتو دوست داري؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا از خود راضی تشریف دارم
نقل قول:
معني اين دو تا با هم فرق ميكنه فردا يادم بنداز راجع بهش باهات صحبت كنم (sm59)