تو بی من به خاطر تنظیم خوب و صدای عالی شادمهر مدام پلی(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بی من به خاطر تنظیم خوب و صدای عالی شادمهر مدام پلی(sm59)
خداروشکر
شما از دوتا چیز کار راضی بود
چیزی از لعنت به گلیم باف کم نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلیم باف هم زیادشه بخدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه زیاد کاریش ندارم خودش داره ریشه خودشو قطع میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد طول نمیکشه
چیزی برای ارائه دادن دیگه ندارن تموم شدن خیلی زود خیلی راحت
دهنت سرویس فربد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش اگه صدای شادمهر رو این آهنگ نبودند نمیشد ی بارم گوشش دادانقل قول:
نمیدونم با مونا بروزیی چرا دیگه قطع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا شادمهر دیگه به کاراش فکر نمیکنه
یه نشونه از جای خالیت از این نشونه میترسم
من از این جای خالی که نباشی خالی میمونه میترسم
اوج افتضاح شعر و عقل کم شاعر
حیف مونا و جواد شریف پورنقل قول: