می خواد اپلو هوا کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواد اپلو هوا کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نوع عشق بازیتون اینگونه حدس زدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
مگه اس ام اس بازی هنوز مرسومه؟
من فکر میکردم به تاریخ پیوسته[/QUOTE]
پیمان میگن ویدیو باز رفت ادیت(sm2)
ببینید کی گفتم آهنگ و ویدیو که بیاد یکیشون کاور از کار درمیاد از من گفتن بود (sm120)
شادمهر هم به صفاریان پیوست هر دو موزیسین های تمام شده به حساب میان
فقط نرینه کاور باشه عب نداره(sm2)نقل قول:
دوستان شادمهری بیایین توبه کنید و به چاوشیست ها بپیوندید (sm2) و شنونده ی سالیانه 20 تا 25 آهنگ باشید (sm2)
شادمهر هم داره راه یگانه رو میرهنقل قول:
دل آتش زبونم کو؟ چرا خاکسترم کردی....
(sm27)
اونور آبی ها همه همینجورن ! کلا خیلی کم کار شدننقل قول: