آخه از زن گلیم باف چ انتظاری داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه از زن گلیم باف چ انتظاری داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لااقل چهارتا کلمه میچسبوندی به هم یه وزنی داشته باشن
ببین تو همین یه بیت چند بار گفت خالی
آخه مخشم خالیه(sm120)نقل قول:
پس ببخشش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینجا فکر کنم میگه یه نشونَست جای خالیت...نقل قول:
ولی به هرحال چیزی از ارزشهای نداشتهاش کم نمیکنه(sm2)
یه زمانی میگفتیم چرا گیر داده به برزویی با این شعرای مزخرفشنقل قول:
الان به چه روز افتادیم (sm178)
ولی فک کنم خود برزویی میخواد داخل کار کنه، واسه این دیگه با خارجیا کار نمیکنه
تنظیم سعید زمانی خیلی خوبه و کلا دقت کنید اکثر کارهای علیرضا افکاری عصار و خیلی کارهای خوب داخل تنظیم سعید هستش
تو این گروه فقط سعید زمانی کارش خوبه بقیشون دوریال نمیارزندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارنامه هنری سعید زمانی رو که مرور میکنیم داره روز به روز بهتر میشه و تو کارش پیشرفت میکنه ، تنظیمای آلبوم خود روزبه بمانی رو هم میگن ترکونده .. بیشتر کاراش آکوستیک و ارکسترال و تو مایه های کلاسیکه اما برای شادمهر مدرن و بروز تنظیم میکنه .. تنظیم آهنگ تجربه کن هم خوب بود .. شادمهر تو تیمش همین یه نفر رو حفظ کنه خوبه ... وحید پویان کاراش بگیر و نگیر داره و سطح آهنگاش نمیگم بده چون جزو آهنگسازهای خوب داخل ایرانه اما هیچموقع از متوسط و خوب به بالاتر نرفته و نهایتا فقط خوب بوده و هنوز نتونسته آهنگاش به سطح عالی و بینظیر حتی نزدیک هم بشه .. میلاد هاشمی که تعطیله .. ترانه آهنگ تو بی من هم باعث شد بگیم محرابی کجایی (sm178) ... شادمهر باید مدیریت هنری کارشو خودش دستش بگیره و فقط حکم مجری یا اجرا کننده رو نداشته باشه باید متولی باشه باید خالق باشه و باید تو کارای هنریش دخالت کنه که شاید بازم به دوران اوجش برگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این ترانه سینارت بیچاره چی میتونست بسازه اخه. تو انتخاب وقتی میگه انگار غرور من شکست دیوار ترک برمیداره یا تو سرنوشت وقتی میگه زندگیمونو ببینی بچه رو نشون میده ولی ترانه تو بی من هیچی نداشت.