شادمهر و با صفاریان واقعا نمیشه مقایسه کرد چون هیچ وقت به تکرار نرسیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر و با صفاریان واقعا نمیشه مقایسه کرد چون هیچ وقت به تکرار نرسیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من اینو جدی میگم یزدانی میگه آلبومم فلان تاریخ میاد دقیقا سر موقع میاد - این کند ذهن میخواد یه تک آهنگ بده یه ساله خودشو مسخره کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه هنوز منتظر اتفاقای خوبه آهنگ بهت قول میدمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز به تکرار برسی بهتر از اینه که کاور کنی کارای بقیه رو و عملا دزدی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان میگن ویدیو باز رفت ادیت(sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)(sm209)
فک کنم نمی دونه چی بسازه چی بخونه هنو تصمیم نگرفته(sm2)نقل قول:
تو آلبوم قبلیش فکر کنم 3 یا 4 تا کاور داشتنقل قول:
کم کار نشدن اکثرا تموم شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول نیست ، قبلنا با فروش سی دی ادامه میدادن الان ک دانلود و .... شده همه بیخیال شدن ، البته به لطف رادیو ج و ترانه های هدیه از ایران دوباره شروع کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد فک کنم اصلا اهنگی نه ساخته شده نه خونده شده(sm30)