(sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm181)
ادم ی پول خفن داشت می رفت همه اینا رو می خرید(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال این البوم هستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره می فهمم چی میگی !
والا برای کاغذ های بزرگ تر از صفحه یِ اسکنر 2 راه داری :
اول : تیکه تیکه اسکن شون کنی بعد با فتو شاپ بهم به چسبونی شون .
دوم : از این مدل اسکنر هایی بخری که مثله پرینتر هستن .
نمی دونم دیدی شون یا نه .
اونا دیگه صفحه شیشه ای برای اسکن نه دارن .
مثله پرینتر کاغذ رو روی نوار ریل می کِشن توی خودشون و کامل اسکنش می کنن .
گرفتی !؟
آره گرفتم چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه ی کاورهای که اینجوری بودن را با فتوشاپ بهم چسوبندم
فقط میخوام بدونم اینایی که میگی مثل پرینتر هستن خود امتحان کردی ببینی کیفیتشون بالاس یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من خودم باهاشون کار نه کردم و جایی هم از نزدیک نه دیدم .
ولی مطمئنا اگه قیمت شون بالای 300 تومن باشه دیگه کیفیت عالی میدن بهت .
رزولوشن شون رو ، روی کارتون می نویسن .
رزولوشن از چند به بالا باشه خوبه صابر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)یه اسکنر میخوام بخرم دویستا سوال میپرسم
خیلی چیزا هست که با پول نمیشه خرید! (sm10)
نقل قول:
والا به نظرم 1200 به بالا باشه دیگه کافیه .