من تازه بیدار شدم واسه ما سر صبحه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تازه بیدار شدم واسه ما سر صبحه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره وقت اداری (sm59)
دلم خیلی وقت بود تنگ شد صدای نعره آسمان رو بشنوم ....واسه اولین بار بود امروز فک کنم میخواد بارون بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق بارانم (sm50)
(sm59)نقل قول:
چون آشنام اهوازِ اونجا خرش میره (sm120)
کارشناسان معماری دانشگاه های آمریکا ایده تازه ای برای نوک برخ سونی موزیک کشف کردند و اعلام کردند دایره نوک برج به خاطر جلوس گروه آریان و قرار دادن کیون بر روی آن بوده (sm2)
پیش از این نوستراداموس از جلوس یک گروه بزرگ موسیقی بر روی برج کمپانی خبر داده بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم به اون خوبی و پرفروشی مثل بمب صدا داد چرا اینطوری میگی دربارش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که خرش میره (sm51) بهش بگو خرت فقط حق داره تو شهر بره (sm51)یعنی نزنه تو جاده خاکی و منطقه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به سونی موزیک کار نداشته باشن (sm2) اصن بمب بترکونن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بارون میخوام (sm81) صابرم گفت انزلی بارونِ قسمت نشد برم که (sm172)نقل قول:
امروز سر حالم (sm118)
عجب ضرری دادیم (sm2)تعدیل نیرو تو راهه (sm2) اگه منو ندیدین حلال کنین (sm2)