بعضی سبکهای موسیقی سلیقه س
من خودم همیشه طرفدار کارهای اسلوی شادمهر بودم
اما خیلیام دیدم که این کار رو دوست داشتن
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی سبکهای موسیقی سلیقه س
من خودم همیشه طرفدار کارهای اسلوی شادمهر بودم
اما خیلیام دیدم که این کار رو دوست داشتن
بله کاملا درسته..... اعتراف را سما شنیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در حدی که اطلاع دارم از یه سری چیزا به شمام اطلاع میدم
هر وقتم که دوست نداشتین حضور داشته باشم یا اینکه فکر میکنین بلوف میزنم مشکلی نیس رفقا
داداش من ک حرفی نزدم..دستتم درد نکنه ک میای بهمون خبرای جدید میدی..من فقط پرسیدم شما اعتراف را شنیدی یا نه این جوابش یا آره هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حدی بگم که از نظر من یکی از 3 آهنگ برتر آلبومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باز تو از یکی دیگه خوشت بیاد باز آلبوم اومد نگی چی شد اینجوری گفته بودی که و اینحرفا
در کل کار خیلی خوبیه توشم یه ویولن خوشگل زده یه اسلوی دوست داشتنی
غیر از اعتراف اون 2تا دیگه ک خیلی قشنگند کدوماند؟؟نقل قول:
با این آهنگایی ک اومد بیرون تاحالا... اگه 3تا از آهنگای دیگه را هم قوی حساب کنیم پس نتیجه میگیریم سطح آلبوم تصویر هم مثل تجربه کن هست نه پائینتر نه بالاتر
یعنی دوس دارم این طرفدارایی که میان اینستا کامنت میدن شادمهر نمیخواد به تکرار بیوفته و یه نواخت بشه و... واسه همین این راهو پیش گرفته و به نظرش احترام بذارید رو با گیوتین گردنشونو بزنم!(sm120)
واسه همین احمقاست ک شادمهر داره هی نزول میکنه...شادمهر کسی بود ک وقتی میخواست ترانه یا آلبوم بده از 1ماه قبلش تکاپو و شور و شوق بین همه راه میفتاد ولی حالا چی؟؟؟؟ یادمه دموی انتخاب ک اومده بود چ غوغایی شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]