(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
ول کن بتی اعصابتو نریز به هم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلل الخالق(sm120)
ولش کن یه چندتا شات بگیر از فیلمات حال کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فنا میریم خو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته یه زمانی امیر امیرالمومنین بود پادشاهی میکرد فقط الی بهش میگفت اشترم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم قد قد میکردی
امیر جان جنبه ی آزادی دادن ندارن کاربرا ....باید برگردی به زمانی که میگفتن تو میرفتن هوا ....(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خطر میزنم منفجرت میکنما
(sm2)قیافه مظلومی
بزن.بزن د لامصب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال بیا با هم علی اصحابی بگوشیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترررررررررررررررررررررررر رلانه من کجایی................تررررررررررر ررررررررررررلانه من چه بی وفایی(sm81)
ترجیح میدم بن بشم اصحابی گوش نکنم(sm2)نقل قول:
دیررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررره(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm19)
ما بدون هم دو حرف ناتموم ما بدون هم دو اسم ساکتیم
ما بدون هم دو احساس غریب پشت دو نگاه بی تفاوتیم
دوتا خوردن شیش تا نخوردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
لامصبه دره پیت شعرش هنوز تو مغزمهنقل قول:
قلبم از نفس نفس بد داره میگیررررررررررررررررررررر رررررره(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm54)بردلی کوپر و شایک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم داداش(sm10)نقل قول:
الی دهنت با این عکست (sm30)
ای بابا پس اشپز ایرانیه چی شد؟ پیچوندش؟(sm2)(sm2)
خاک بر سره گریسه بی بخار.توی زمین ازش بدم میومد حالا بیرون زمینم اضافه شد بهش(sm2)
تیم آخر جدول صُبت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول باید 3 4 تا میزدیم ..تا قبل گل هم هیچ موقعیتی نداشتن .اشتباهِ تخیلی تیمو به فنا داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
با این دروازه بانی که تحویل ما دادین معلوم نی تو کیسه چی یاد گرفته اومده پاس تو گل میده به یارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا پدر معمارزاده رو بیامرزه لاقل از اوت میکرد تو گل اون
(sm2)
(sm2)ممفیس:
"بازی کردن کنار رونی برای من دیوانه کننده است. تا چند سال پیش من با رونی در پلی استیشن بازی می کردم اما اکنون در کنار او بازی می کنم.
امرو پنگوئن اولین تونل فصل رو افتتاح کرد تبریک میگم به کیسه های مجمع (sm2)
وای اگر کیسه شاخ شود(sm2)
هر چی از دروازه بان کشیدیم داوری هم شروع کرده از اول بازی دیوث (sm2)
صدا و سیمای تخیلی من موندم بازی بایرن و هامبورگ چه جذابیتی داره (sm1)
یحیی امپراطور (sm50)
وارث بر حق افشین امپراطور
همین برانکو اگه بازیکن داشت همه اینا رو به توپ میبست(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه امپراطوری رم
برانکو اومد گفت من تیم قهرمان میکنم
درخشان اومد گفت من تیم قهرمان میکنم
دایی گفت من تیم قهرمان میکنم
ولی در آخر واسه موندن تو لیگ خواهید جنگید
چرا اینجوری شده همی جور که فیس لود میشه لینک دانلود کلیپا میاد
بابا همه مون خوبیم ، دو تا مشکل هست ، اولیش دوازه بان اسگل دوم هماهنگ نیست هنو ، باید برانکو رو چند سال با همین بازیکنا نیگه دارننقل قول:
اون وخ میبینی چه شاخی شه
البته داوری (sm21)
دروازه رو که نگو.نقل قول:
دروازه خالی گلایی که این میخوره رو نمیخوره(sm2)