خودت برو بخون تا یه طرفه به قاضی نری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت برو بخون تا یه طرفه به قاضی نری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رویایی دارم رویای آزادی .......
برو خونه(sm2)نقل قول:
بیخیال باو(sm50)
خدابیامرزتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینم شده یه جمله کبیشه ای که نمیدونم جنگید و...معمولا میشنویم در اکثر مواقع
البته روحیش مقال زدنی بود خدابیمارز (sm50)
اقای مدیری کجا رفتی؟(sm2)
الان همه ارسالاشو خوندم چیز بدی نگفت فقط شعر گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شما اومدین نقل گرفتین و حرفای بی ربط گفتین (sm54)
تو سر اون قضیه سوختی و بعدش تا الانم ازم نقل نگرفتی ، سر همون قضیه که به اعتقاداتم گفتی تخمی تخیلی ، یادته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور تو میتونی اینو بگی ؟
تو از اونجا سوختی که داری اینو میگی
من کی گفتم به چاوشی گاو ؟هه عجبا
آتش به جانم زد عشق
آتش به جانم زد ریتم
آتش بجانم زد سرعت
آتش به جانم پهنه ی بی بدیل بازی
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل با هم بودن
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل باهم سودن
آتش به جانم زد پهنه ی بی بدیل باهم خمودن
(sm178)
خونه وای فای نداریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس همون خونه شوهر نداشتت بمون(sm2)نقل قول:
اشکال ندارهنقل قول:
تمام این مشکلات از اینه که یاد نگرفتیم به نظر دیگران احترام بزاریم
هنوز معنی واژه پرستش نمیدونیم
(sm70) خا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی جای اون بود چند ماه آخر رو تو افسردگی به سر میبرد در حالی که نشست تا آخرین لحظه آهنگ ساخت و کنسرت داد و لذت برد از لحظه لحظه زندگیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این کلیشه ای هستش پس من دوست دارم کل زندگیم کلیشه ای باشه
کِفت(sm120)نقل قول:
دم همتون گرم (sm10)
(sm19)
موضوع چیه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنا میزنی !نقل قول:
میدونم چی میگی . ولی اینجا دیدگاه ها متفاوته و همین باعث سوءتفاهم میشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معذرت میخوام (sm93)
ناراحت شدی ؟ (sm54)نقل قول:
دپرسوووووووووووو (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدگاه با سوء تفاهم تفاوت دارهنقل قول:
برای کاری که نکردی معذرت ؟
اسپرسو(sm120)نقل قول:
عزیز من، اینو مثل اینکه در مورد خودت گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم کسی رو که عاشقانه دوست داشته باشه اما فکر نکنم کسی کسی رو بپرسته اون هم سر موزیک !
مشکل اینجاست که هممون میخوایم از دیگران یه رتبه بالاتر باشیم و از بالا ببینیم
(sm70) هوای سرنقل قول:
شیمی شدی چرا ، باعث شدی بحران هویت بگیرم اسمت فراموشم بشه (sm2)نقل قول:
خواهش میکنم که این بحث تموم کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوء تفاهم از یوزر شروع شد
لطفا ادامه ندین
نگرفتی چی گفتم...نقل قول:
میگم هیچکس تا لحظه اخر دوست نداره تشلیم بشه مخصوصا اگر انگیزه هایی اینچنینی هم داشته باشه
الان یه جور شده هر ** فوت میکنه و دچار بوده از این صحبتا میکنن که بله این مفاومتش ستودنی بود و جنگید و ....مگر جز اینه؟؟ همیشه همینس میشنویم...
منم گفتم تحسین میکنم روحیشُ و چنگندگیشُ ولی این طورم نیست تو میگی هر ** بود...هیچکس نمیخواد تسلیم بیماری شه هیچکس...مگر دیگه شرایطش طوری باشخ نتونه اون زندگی رُ تحمل کنه (sm50)
تش بزن(sm2)نقل قول:
قلاف کن حاجی (sm120)نقل قول:
(sm176)سجاد فنلاندی فاک یو با عشق (sm120)اشترم توام خف بیگیر
شما هم داری از بالا نگاه میکنینقل قول:
عقیده هر ** به خودش مربوطه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم میگم کمتر کسی هست استفاده درست از وقت باقی موندشو بکنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه ملت ما مرده پرست هستن شکی نیست !
خب اسمم شیمیه (sm54)نقل قول:
چی بگم والا....ایشالا همه بتونن بهترین استفاده رُ از وقتشون ببرن!نقل قول:
رویای من اینه دنیای بی کینه (sm10)
نمیدونم چرا فک میکنم مقصر این بحثا اکبره (sm98)
آخه عزیز من ، گل من !نقل قول:
من کی گفتم عقیده ؟!
من از لحاظ کلام گفتم ، همین و بس ، شما کلام رو نمیشناسی به من مربوط نیست !
اگه میخواستم عقیدتو زیر سوال ببرم میگفتم آدم پرست آهن پرست هم میشه !