نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ونك به خاطر اون وَنا بدم مياد (sm81)(sm81)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ونك به خاطر اون وَنا بدم مياد (sm81)(sm81)(sm81)
نت تو شرکت ما آزاده ، همه وقتی بیکارن یه چرخی میزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرای دیگه هم در جریانم (sm2) فقط نمیدونم سایت چورن میرن یا نه (sm2)
پس همتاهای بخارستی چه غلطی میکنن؟ (sm2)نقل قول:
عالیِ... زمستونا هم شلغم میفروشیم (sm2) من میدون تره بار اهواز اشنا دارم میگم با یکی توی میدون تهران آشنامون کنه جنس ارزون بخریم (sm2)
البته با توجه به اینکه شیمی دارویی پاس کردی میتونیم روی ناصرخسرو و فروش دارو هم حساب کنیم (sm2)
(sm2) خوب حجابتو رعایت کن مادر جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون امير جان (sm172)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کجا من قرار بود برم که (sm2) این دفه رفتی اگه شده یه کرافات ازش بخر ولی دست خالی بیرون نیا... از فانتزیاش بترس (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
با اين حساب بايد حلوا حلواتونم بكنن كه فقط ضرر دادين ورشكست نكردينشون(sm30)(sm30)نقل قول:
كوفت(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تحریم مگه میزاره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید استتار کنیم کسی از فک و فامیل ما رو نبینه (sm2) عینک دودیت رو میخرم به هر قیمتی (sm2)
دهنت سرویس (sm2)
اولین بارون که دانشگاه بودم ترم1 اومدم از این تریپا بردارم چنان بارون اسیدی ای بارید که بعد که خواستم موهامُ خشک کنم دیدم مشت مشت میریزه... یعنی له له شدما آقو (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول: