(sm2)ممد امین یکم خلاصه تر بنویس لاشی کامنتتو بخونیم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ممد امین یکم خلاصه تر بنویس لاشی کامنتتو بخونیم
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر از حاشیه ها به دوره (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین بیانیه نویس سایته(sm2)
پس باید از خودت شروع کنی و کینه ای از کسی به دل نگیری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ما هم بتونیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخورید سیب بخورید (sm10)
اصل اصل حاشیس (sm25)نقل قول:
پرستش کلامیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقیده من اینه که خدا یکیه و چاوشی هم یکی
شما اینو میگی کلام ؟
شما سیب نخور گوه بخور گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه یکی دوست داره چاووشی رو پرستش کنه شما چیکاررر دارید خوب ؟؟؟؟ (sm102)
هر کی بگه تو یکی که نباید بگی!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پستای منُ یادته اینا در بهترین حالت از میانگین پاتام تو این چد سال هم کمتره ! (sm2)
باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ سیبی به هم تعرف میکنن (sm70)
امین تازه از دوران اوجش دوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرستش کلامی نیست مشکل اینه که ما کلامی رو که ازش استفاده میکنیم نمیشناسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه چاووشی یکیه از هزار منظر میشه بهش نگاه کرد ، اما پرستش ؟ نمیدونم !
هر کسی برای خودش یکی هست ! من ، امین ، الیاس ، اکبر ، ممر !
والا منم یکیمنقل قول:
دیوث من دوتام پس ؟(sm120)نقل قول:
نقطه ضعفت دستمه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نصف حساب میشی (sm2)نقل قول:
نقطه قوتمو بگیر دستت (sm2)نقل قول:
و غیره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه اهنگی داد عمو تتل چه وقتی هم داد!
درست حال و روز این بحثای امشب ماست
همه با هم پلی کنیم " مردمان بی عشق " رُ (sm50)
باشه احتیاجت میشه (sm2)نقل قول:
من نمیشناسم ؟نقل قول:
شما پدر و مادرت در حد پرستش دوست نداری ؟
عیب ما اینه که تا واژه ای میشنویم . چیزی که ترجمه اون واژه هست میگیم بدون اینکه بخوایم نظر دیگران بدونیم
بحث نوع بیان بود امیر ، عقیده هر کی به خودش ربط داره و بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال قبل ابی پرستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پدر و مادرم و عاشقانه دوست دارم در حدی که جونمو هم میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاست هنوز قرص و محکم ایستادی داری دفاع میکنی
(sm2)احمت تنها کسی که دو تا حساب میشه خودتی
مشکل شما هم اینجاست که به جای اینکه جواب بدی ، یه مبحث جدید میگینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اومده گفتم اینو بگیرم جاش ..
واسه همینه کسی حریفم نمیشه ، چون خیلی کلفتم (sm120)نقل قول:
من رویایی دارم که غیر ممکن نیس / دنیایی که پاکه از تابلوهای اییست(sm10)
بله بله !نقل قول:
دیدگاه و موضع من از اول مشخص بود ..
ایرانی خودخواه و مغروره
میخواد چیزی که تو ذهنشه به زور دیکته کنه به طرف مقابل
همه خودشون خدا میدونن
منظورم با شماها نبود
(sm10)نقل قول:
من رویایی دارم رویای آزادی . .
و این درست میشه معنای واژه مغلطه کارینقل قول:
رویای من اینه دنیای بی کینه (sm10)نقل قول:
حمله ؟!نقل قول:
اگه من حمله کردم تو هم حمله کردی ! من دارم بحث میکنم !
حملات انتهاری من اصلا بدین شکل نیست (sm120)