انصافا بعضی آهنگ های همین آلبوم چند مرحله بالاتر از موسیقی ایرانه ! واسه همین مخ ملت پریود میشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا بعضی آهنگ های همین آلبوم چند مرحله بالاتر از موسیقی ایرانه ! واسه همین مخ ملت پریود میشه (sm120)
شوما برو همون منصور رو گوش عزیز دل برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولمون کن بابا فعلا دارم شاه مقصود گوش میکنم بعدا بیا ببینم حرف حسابت چیه(sm2)
شاه مقصود خودش به تنهایی کل کارنامه ی کاری شادمهر رو میبره زیر گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگاه هم کردم ولی در حال حاضر یل موسیقی ایرانه موزنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه صفاریان چیزی بم نگفته(sm30)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فرض کن "تریاق" و "آخرین اتوبوس " رو هم اضافه کنیم (sm120)نقل قول:
باشه باشه ، من کلا همه چی میگوشم هرچی خوب باشه حتی خیلی از کارهای چاوشی شادمهر رضا یزدانی و .... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ازت یه خواهش دارم بعدا از سواد موسیقی بیشتر برامون بگو (sm2)
چند نمونه مثال میزنم براتون
شیلا چشام تورو گرفته - حالا بیا اینجا بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه - آدم فروش دست تو رو شده برام - ژیلا گل من گل خوشگل من - زندگی بی تو پر عشق و حال
یعنی مثلا چاوشی از اینا نداره؟(sm30)نقل قول: