از شلوغی زیاد خوشم نمیاد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از شلوغی زیاد خوشم نمیاد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمونو صابون زده بوديم ها (sm98)
راست ميگفت علي اين البوم يه جورايي نوستالژيك هم كار مرده انگار (sm50)
ممر ترنسلیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیف شد دز راک باز پایینه (sm168)
اخه الان بازی خودمون هیچی فرانسه باید لهستانو یزنه که بعیده..(sm74).اونجوری فقط بازی با صربستان بودنقل قول:
تولد داريم؟؟(sm132)
خب من اين فرصت رُ غنيمت ميشمارم و يه معذرت خواهي بزرگ از سجاد ميكنم كه مدت هاست بدهكار بودم اينو بهش (sm25)
اين مدت هميشه خواستم بيام جلو بگم ولي روم نميشده ( اكبر ) شاهده
خلاصه ميگم بابت پيشامدي كه بينمون رخ داده در گذشته خيلي شرمندم انتظار بخشش يا همچين چيزي هم ندارم فقط بايد ميگفتم اينا رُ
تولدتونم مبارك باشه همراه بهترين ارزوها (sm10)
ميگم علي راست ميگفت ملوديا رنگ بوي نوستالژيك داره (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا (sm1)نقل قول:
البوم بعدم با حضور بهروز بعيده
خدا كنه فقط نااميدمون نمنه اين البوم بعد اين همه انتظار (sm50)
من بی اطلاعم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]