یه چند تا عکس ناخن بزارم این بحثا تموم شه بره (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چند تا عکس ناخن بزارم این بحثا تموم شه بره (sm59)
احمد عاشقانه ازت میخوام بحثو تموم کنی (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله اول من همین بود ولی کسی توجه نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گفت حمله کردم برا همین کمی عقب میکشم و توپ رو هم میزنم زیرش که بیاد تو زمین شما !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتت از پرستش چیه ؟!
بحث دین و اسلام شروع شه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا خود معین یه اهنگ داره توش میگه میپرستم میپرستم!
این پرستش که اینا میگن اون پرستیشی که شما فکر میکنین نیست (sm120)
یه چند تا خبر ورزشی بزارم این بحثا تموم بشه (sm120)
ممد دهن لقو بیارین (sm2)
نه حال و هوا عوض شه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ هم داره میگه تو مکه ی عشقی و من عاشق رو به قبلتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بذار دیگه(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگی هم داره به اسم کفتره کاکل به سر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عاجزانه ازت میخوام همچنان سیب بخوری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا روی منچستر ببند تا آرسنال ببره ، شیرفهم شد !؟ (sm120)
ننه زاده چقد خا** مالی محسنُ میکنه(sm120)
یه جا هم میگه پا به پای تو میام هر جا بری (sm47)(sm120)نقل قول:
باز هم عوض کردن بحث نمیشه مغلطه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال بازی نمیکنیم که بزنیم زیرش مگه مذاکرات هسته ایه ؟
پرستش کاشت و برداشت نیست
ممنون و خسته نباشيد بابت تمام زحماتي كه اين روزها كشيديد(sm19)پونه پوپر هر چی که هس
به درخواست دوستان بارانی علاقه مند به ناخن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من هیچ ربطی نداره ها ولی اصن بحث این نیست وقتی یکی جدید میاد چی میگه بحث اینه تا جدید میبینیم
شروع میکنیم مسخره کردنش..میدونم همتون قدیمیه اینجایین ولی خب ادم جدیدام ادمن دیگه.هان؟(sm176)
من یه حرفی رو اون سری بهت زدم دوباره میزنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیا 2 میلیارد مسلمون هست با دو میلیارد دیدگاه متفاوت یعنی تو میگی اگه یه گوشه از این تعداد به نحوی مشابه رفتار میکنن منم باید همونطور باشم ؟!
من طوری رفتار میکنم که فکر میکنم درسته و به هیچ کسی یا هیچ تفکر گرایش ندارم
الی دلیل تاخیر انتشار زندگی ایده آل مرگ پاشایی بود, مجبور شدن تیتر رو عوض کنن(sm50)
بهله ملیحه جون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هس چی کشیده(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا هم میگه به تو چون سجده میکنم شرر به هر سینه میزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شده ام بت پرست تو قسم به چشمون مست تو به کنج میخونه روز و شب شدم ام جام دست تو (sm120)
والا ما دو تا شوخی کردیم اونم خطوط قرمزُ رعایت کردیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تنگار....
اصن من بد اصن من بد (sm27)
علی کریمی در مراسم مرتضی
عجب چیزی یه طرحش ایرانی ؟
چرا میپیچونی ، یه سوال بود توی حرفای من ! اونم اینکه برداشتت از تفکر چیه ، اگه نمیدونی بحثش جداست اما اگه دیدگاهی داری خوشحال میشم چیزی یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایرانی جز این انتظار نمیرهنقل قول:
ملی خانم عرض سلام و ارادت
چقدر زیاده (sm54)نقل قول:
معین عامل صهیونیست (sm25)(sm2)
داریوشم میگه رو به تو سجده میکنم دری به کعبه باز نیست (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه صداش در اومده که هر شب میرفته عیادتشنقل قول:
سلام احمد جان مدیری..خوبی؟(sm10)نقل قول:
پیچ و مهره نیست که بپیچونیمنقل قول:
منظورت از چیز یاد گرفتن میدونم
من کلی گفتم امین..تو اهل مسخره کردن نیستی..به خودت نگیر(sm176)(sm10)نقل قول:
بچه ها یه نرم افزار واسه افکت رو عکسا میشه معرفی کنید ؟؟
من رو به تو سجاده میندازم مهدی یراحی هم از یاد نره که عوامل صهیونیست ناراحت میشن (sm120)نقل قول:
فدای تو شیما جون بانوی مجمع(sm176)نقل قول:
با همه ی این شعرا تو مستندش تو خونش از قاب بسم الله الرحمن الرحیم بود (sm120)نقل قول: