[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من را بگذارید به پایان برسد(sm50)
182 mنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
البته برای 64 بیتی 362 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دهنتون سرویسه که با این اپدیتا سیستم 64 بیتی
خبر خوب
از آنجایی که این بروزرسانی cumulative است؛ تمامی بهبودها و رفع اشکال های دو بروزرسانی قبلی را نیز با خود دارد و اگر دو بروزرسانی قبلی را نصب کرده باشید، تنها تغییرات جدید دانلود می شود
دیوار دور خانه ی من چینی ـست... (sm118)
سلام به بزرگان موزیک باران.(sm50)
(sm50)
نوید جان تولدت مبارک(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندوم بود تولدت؟ منم دیروز یه سال دیگه رد کردم(sm50)
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بود
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم (sm50)
نقل قول:
عجب چیزیه .. (sm19)
...
(sm50)
خدایا شکرت(sm120)
نریزن اینجا خوبه (sm2)
(sm2)
هر پیمانی که بی تو با خود بستم
تا روی تو دیدم همه را بشکستم(sm50)
ای بابا... برین خونتون دیگه(sm2)
تو هم وقت گیر آوردی واسه پست ادبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ گسترش یافت(sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کثافتا نخندین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم هیچکی نیست.. یکم با خودم خلوت کنم.. نمیدونستم هجوم میارین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا.. (sm27)تاپیک مارو باز کن حداقل
با جنبه ها رو چرا پلمپ کردین (sm74)
از من عكسي نداريد ؟ (sm29)
عكساي تكيم پاك شده (sm172)
امیر اون تاپیک باز کن
اینو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند مدت صبر کن احتمالا بعد گردگیری دوباره وا میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر تو الدنگه(sm39) حسین با گلنار بزنش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ریده.. میگه نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من بی تقصیرم (sm2) من در زمان اشتباه در مکان اشتباهی بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زد اونو بست.. میگه اینجا هم پست ندین(sm120)نقل قول:
سلام بتي خوبي ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم مرسینقل قول:
چرا پنچری(sm54)
تبریکات (sm10)(sm120)نقل قول: