شما خوب باشی منم خوبم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما خوب باشی منم خوبم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش هم که عین کسخلا خلاف کعبه میچرخیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قلم نیوقته (sm120)
فتوشاپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشاپ نه . از اینا که کلی قاب و افکت داره میخوام (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)..شعر جدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کسی رو نمیشناسی قضاوت نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده بحث کردن اینه که اگه طرف مقابلت چیزی بارش باشه میتونی چیز های جدید یاد بگیری در غیر این صورت وقت تلف کردن هست!
حالا تو بگو .. بحث کردن باهات ارزش داره یا نه ؟!
گِل وجود ایرانی از مسخره کردن برداشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
+جمع بستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا این بحثا هیچ خیری واسه ما نداشت...جز این که شدیم ادم بده (sm50)نقل قول:
طرف مقابل الاغ نیست که چیزی بارش باشه یا نهنقل قول:
ارزش بحث شما مشخص میکنی ؟
مرسی (sm93) خودت داری ؟ خوبه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه موبایل یا پی سی؟؟؟
بد ، زشت ، پلید ، عامل موصادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفریق و تقسیم همین نتیجه دارهنقل قول:
(sm176)نقل قول:
آره خیلی خوبه(sm120)
متاسفانه اسم کوچیکتو نمیدونم..ولی بچه های اینجا واقعا بچه های خوبین..عقیده هاشون فرق داره ولینقل قول:
همشون خیلی گلن..بینتون سوتفاهم شده..اونیم که خیلی مسخرت میکرد جزو جدیدا بود پس لطفا بیخیال شو(sm176)
دیدی که به خاطر شما ادمین اینجا با یکی از کاربرا چطوری حرف زد..کوتاه بیا لطفا
ضرب چی ؟(sm120)نقل قول:
اینا خوباشه تازه...نقل قول:
باز هم میگم من تفکر خودم رو دارم ، من نه داعشم ، نه سنی ، نه جمهوری ! من یه شخص هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بحث رو به این سمت میکشی ؟!
چرا من بحث کنم وقتی میدونم آخرش به جایی میرسه که خط قرمز هست ؟!
دوست ندارم به شعورم توهین بشه ! (sm10)
تو رو خدا بس کنید دیگه . بخدا خسته شدم از این بحثا (sm9)
ایرانی در هم ضرب نمیشهنقل قول:
امیر به خدا انقدر از صبح تا شب جنگ اعصاب هست..میشه خواهش،کنم بحث دین نکنین..خواهش میکنم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعور ؟(sm120)نقل قول:
چقدر دیگه باید هزینه بدیم تا بفهممیم این بحث اخرش هیچی نداره؟؟؟
من سالی 7-8 -10 روز معلم میشم (sm120)نقل قول:
دستت درد نکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش بحث رو نتیجش مشخص میکنه !نقل قول:
و مثل اینکه من وقت تلف کردم !
ولی میتونی ببریشون زیر رادیکال (sm120)نقل قول:
این مانیکور یا ناخن مصنوعی(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بحث دينی(sm172)
چه روزایی دقیقا؟(sm120)نقل قول:
وحشی ، آدم خوار (sm25) اینا چی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ناخن مصنوعی میشه گیتار زد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عمره درگیر همین الفاظیم...(sm50)
بعدیم گیمی چرا فلان و بیسار
یکی اومده یه چی گفته 4 ساعت سر یک کلمه گیریم حالا...
یوزر من باعث این بحث ها شد
معذرت خواهی(sm10)
روزایی که بابام کار شخصی داره (sm120)نقل قول:
شمارو به بحث ناخن و مانیکور دعوت می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن عقل ندارم ، بی شعور که نیستم ! (sm120)نقل قول: