نمیشه باید حداقل تا فوق دیپلم بخونی بعد اونجا تغییر رشته بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه باید حداقل تا فوق دیپلم بخونی بعد اونجا تغییر رشته بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی بپرسم ؟؟؟ من دو ساله محصل نیستم (sm2)نقل قول:
تو جا زدی تو عشق و من تنهام
باید تمام راه برگردم
تو از گذشته خاطره داری
من با گذشته زندگی کردم ... (sm50)
از تو ابی گرم نمیشه من رو باش به کی امیدوارم شدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوار دور خانه ما چینی است (sm25)نقل قول:
این دیوث ماکریو چیه کرو چیه هیچی حالیش نیست خو دیوث میدونی بگو
تنهاتر از آغاز این برزخ
تنهاتر از وقتی شروع کردیم
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
همینجوری میخوای زبان بخونی ؟ (sm30)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مزاح کردم باش(sm2)نقل قول:
باشه تو مزاح کردی (sm2)ما هم خریم (sm2)نقل قول:
پس خری دیگه دیوث (sm30)نقل قول:
از وقتی فهمیدم کم آوردی
بغضم شکست و عشق یادم رفت
دلتنگی دنیای منو پر کرد
دلخوشیام مفت دادم رفت
دلواپس تنهاییام بودی
این مشکل با اشک حل کردم
آغوش خالیم خونه رو ترسوند
خاطره هامو جات بغل کردم ... (sm50)
آغوش شیطان یه نفر حرکت نبود (sm59)
جاتون خالی بود دیروز دندون عقل رو کشیدم با جراحی خورد شدم (sm25)
(sm27) بریم آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دانشگاه ها باز میشه ما یه زنگی بزنیم بپرسم یا کلا تعطیل هستن
(sm178)(sm2)فردا زنگ بزننقل قول:
زر نزن باووو گفتم شاید باز باشن(sm2)نقل قول:
یه برنامه خوب برا میکس آهنگ بگید
بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم ...
#هایده
الی از همینجا میگم فردا اول صبح بیای جان اسنو تعریف کنی وسط همین تاپیک بهت تجاوز میکنم یه روز صبر کن فرداش هر کاری خواستی بکن ما مثل تو 8 شب نمیخوابیم که 5صبح بیدار بشیم(sm142)
اقا یکی به این سوال ما پاسخ بده من می خوام برم دانشگاه زبان بخونم ولی منتهی یکی از دوستام گفت باید پیش دانشگاهی داشته باشی منم که پیش دانشگاهی ندارم البته از دانشگاه هم نپرسیدم که پذیرش می کنن یا نه یکی منو کامل راهنمایی کنه اگه پیش لازم داره باید چیکارم کنم راهی نیست خیلی دوس دارم این زبان رو قانون جدید الان چیه دانشگاه ازاد دانشگاه پیام نور خلاصه هر دانشگاهی که زبان رو بدون پیش ثبت نام می کنه (sm50)
اقا یکی به این سوال ما پاسخ بده من می خوام برم دانشگاه زبان بخونم ولی منتهی یکی از دوستام گفت باید پیش دانشگاهی داشته باشی منم که پیش دانشگاهی ندارم البته از دانشگاه هم نپرسیدم که پذیرش می کنن یا نه یکی منو کامل راهنمایی کنه اگه پیش لازم داره باید چیکارم کنم راهی نیست خیلی دوس دارم این زبان رو قانون جدید الان چیه دانشگاه ازاد دانشگاه پیام نور خلاصه هر دانشگاهی که زبان رو بدون پیش ثبت نام می کنه (sm172)
دیگه got رو باید کور بشی همون صب ببینی ساعت 10 ..
تموم جذابیتش اینه همون لحظه ببینیم بیایم بحث کنیم دیگه ..
سریالو زهرمار کردین میگین تعریف نکن فلان ..
هر کی برا خودش میشینه میبینه ..
یکی نیست جواب بده(sm81)
آزاد فک کنم همیجوری ثبت نام میکنن دیگه ..
خدا از دهنت بشنوه کاش همینجوری بشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه چیجو خارجکی داره صوبت میکنه .. (sm127)
رامتین غروی - رو من حساب کن ... (sm118)
سینجول یعنی ریدم تو دهنت (sm2)چقدر زر میزنی تو ایکبیری (sm3)
طراح کاور خبرش موثقه ؟؟ کجا گفته ؟؟
به ببند کـون خره دیوث ریدم پس کلت ..
نقل قول:
منبع : سینجول ..
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته من دیشب خبرشو گرفته بودم
جعفر نژاد نیست
آره دیدم تو سایتت گذاشتی واسه همین پرسیدم ببینم موثقه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]