اشتباه برداشت نکنید
درست بخونید
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه برداشت نکنید
درست بخونید
- (sm2)
مثل من کوسخول شدم
(sm70)
فعلا یک خداحافظی میکنم از دوستان برای یک مدت تقریبا طولانی(sm81)
حلالم کنید بچها(sm88)
اگه از دستم کسی ناراحته ببخشید(sm25)
(sm59)راس میگی یا دویوق
واجب شد تا فردا یکی رو اسپنک کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کن تشکر شده ات رو 2000 کردم (sm2)
(sm2)ای جانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دمت گرم اقایی (sm127)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)I love youنقل قول:
me too darlin (sm59)نقل قول:
- (sm50)
رفتمو از رفتن من قلب ایینه شکسته (sm59)
با تفنگو گل و بلبل بیا(sm54)
با چراغو گل غریبه
ائینه قدیمیم من
- (sm50)
اسیر کابوسم
- (sm50)
به به دمش گرم (sm120)
تشکرهایی که میزنی چرا برکت نداره رو 1999 گیر کرده(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتنی باید بره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرحی از من بر صلیب(sm50)
یک نفر داره تشکرشو ازت برمیداره داره کرم میریزه حدس می زنم هادی باشه (sm2)نقل قول:
- (sm50)
بچها کسی از drm سر در میاره؟
از نفس افتادم (sm74)
- (sm50)
ببین مرگ مرا در خویش
%100
به جز در خود فرو رفتن چه راهی پیش رو دارم
اللهم صل علی داریوش و آل داریوش
- (sm2)
این ره که میروی به ****** (sm59)****
(sm2)
زر نزن بزگاله من الان اومدم خخخخ (sm2)نقل قول:
(sm2)کار خود خشیه یکی میزنه یکی برمیداره
کجا بودی دیوص (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
بیا 2 هزار تا کردمت (sm2)(sm151)نقل قول:
همین دور و ورا (sm2)(sm151) در حال بازدید از تجهیزات و برسی سایت های چورن بودم (sm2)نقل قول: