حالا که همه اومدن اینور.. اونورو ازاد کنید(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا که همه اومدن اینور.. اونورو ازاد کنید(sm2)
تاخیر داری پسرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باز همه میان اونور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نه بابا. پنچر نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهد اغتشاشات ِ اخير هستم (sm2)
نه دیگه.. ریششو اوردن اینور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ریدن گذشته کار این(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف اسم منم نمیدونه ادعا داره آمارمو دراورده (sm2)
قربانت ميلاد (sm19) مرسي همشهري (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحیی گل محمدی :پرسپولیس از استقلال تیم تر است (sm74)
کلا همه چی تقصیر توه(sm39) همین که در مکان اشتباهی بودی تقصیر توه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه دو دیقه پست ندی میمیری (sm2)نقل قول:
بزار تکلیف این موضوع روشن شه و خاتمه پیدا کنه دوباره همه چی برمیگرده به روال سابق (sm120)
امیر پنل مدیریت رو بده من یوزر احسانو پاک کنم اون تاپیکم باز کنم(sm2)
4-0(sm2)نقل قول:
(sm2) (sm2)(sm2) من فقط یه عابر ساده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دارم لذت ميبرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهش فکر نکرده بودم تا الان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين نقطه بين ك.س ليس چيه
خب راحت بنويس كس ليس (sm2)
من باید از اینور میرفتم ولی اشتباهی از اونور رفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه جی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر دار شدی مهدی از استخدامی انصراف داد؟ (sm2)نقل قول:
گفت فقط به خاطر آرامش نوید این کارو کردم (sm2)
یه استراحت به چشات بده(sm120)نقل قول:
نميدونم چرا ارزش كلمه رو ميارن پايين (sm2)نقل قول:
نوید تولدت مبارک با تاخیر(sm10)نقل قول:
چندم تولدت بود؟ نکنه تولدمون تو یه روزه؟ مل من دیروز بود
دیشب زیاد شلوعش نکردم منتظرم جامو از دست بدن (sm120)نقل قول:
میخواد با پوست و خونت درک کنی(sm2)نقل قول:
درررروغ؟؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش چند وقت پيش پيام دادم جواب نداد (sm120)حال روحيش مساعد نبود گويا
به قول دکتر هاوس : Everybody Lies (sm50)
امیر چه دیلیت گسترده ای کرد... دمش گرم.. نزدیک 1000 ارسال رو پاک کرد(sm2)
من از طرف بچه های تاپیک باجنبه ها ازت تشکر میکنم(sm2)
مرده شور اون عبورتو ببرن(sm2)نقل قول:
امیر بعد مدت ها اومدم باران پستامو پاک نکن (sm120)
یعنی هنوز میترسی که نتیجه رو برگردونه ضایع بشی؟(sm2)نقل قول:
اونم به وقتش (sm120)نقل قول:
والا چند روز پیش گفت برا راحتی نوید انصراف دادم (sm120)نقل قول:
ها.. خوب گفتی(sm2)نقل قول:
سعی کن زیاد نزدیک جنگ نشی شراره هاش نگیرتت (sm70)نقل قول:
من سوختم اما درونم یک لحظه خاموشت نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تاپیک کلا امیر زده همه پستها نابود کرد با پستهای ما دیگه چکار داشتی ما که نه چیزی گفتیم فقط داشتیم با هم حرف میزدیم و میخندیدم(sm120)ولی ولش فدای سرت بزار موضوع تموم بشه
قربانت رسول جان (sm127)نقل قول:
من تولدم 21 مرداد بود. با آلفرد هيچكاك توو يه روز به دنيا اومدم (sm2)
تولد تو چندمه ؟ (sm120)
من عکسی که تو عروسی دوستم بودمو دوست دارم تو اون خوب افتادم اونو بزار مرسی(sm120)