دفتر دوشنبه های بی کسی میگه ... (sm85)
نمایش نسخه قابل چاپ
دفتر دوشنبه های بی کسی میگه ... (sm85)
عینکتون ارزونیتون سانتافه نمیدیم بهتون (sm2) حالا که اینطوری شد 80 به 20 تازه لُنگ میدم دستت ماشینو هر روز تمیز کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی هی هی بمیرم برای مظلومیت (sm120) پس گوشه ی چاه مظلوم وایستاده بودی واسه همین بود (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون بوده یا سیل ؟ (sm120)
من نمیدونم این چه اصراری داره بشه ادمین اینجا (sm98) تا حالا که جرات نکرده به من پخ بده وگرنه حالشو میگرفتمنقل قول:
great (sm2) ینی ملکه انگلیس باید فکری برای great britain بکنه (sm2) مردک همش میگه بلدم بلدم بلدم سر از کیون خر در نمیارهنقل قول:
حالا بزار آی پیش رو با مشخصات میزارم تو همین تاپیک (sm59)
خوب باز جای شکرش باقیه و کارش راحت تره این روزا تجربی وحشتناک سخت شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا خیلی لوس بار اوردیشا(sm120)بین دخترای تهرانی کمتر پیدا میشه همچین دختری خداحفظش کنه, ایشالا که موفق باشه (sm10)
کار خوبی میکنی واقعا , واسه خودشم بهترینه که بمونه پیش خودت...شهر غریب و تنهایی خیلی سخته بعید بدونم خودشم دووم بیاره اونم با این شرایط (sm50)
شک نکن همینه و درست میشه...مهر شه بره مدرسه و دوستاش و رقابت و....باز برمیگرده ....تا جایی که یادمه درسخون بود پس اصلا جای نگرانی نیست (sm111)
همین که درس نمیخونه باس کتک بخوره (sm120) خدایی شیطنت پسرا قشنگترِ یا آب زیر کاهی دخترا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس که فروتنِ بچم (sm127)
هوا آنسوی چشمانم بارانی ـست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً مخالفم (sm120) تنها موقعی که نباید کتک زد و از کمربند (sm2) استفاده کرد همینجاست (sm120)نقل قول:
سلفیِ جدیـــــد (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینک خفن آوردیم... سانتافه ـتونُ بردیم (sm2) عاقا (sm74) این که خیلی ظلمِ... دست کم بگو 80 40 (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیدی که چه وضعی داشتم (sm81) این همه درس بخونی بری سرکار وسط بیابون بالاسر چاه یه همکار خانومم نداشته باشی (sm74)(sm2)نقل قول:
هی هی هی بمیرم برای مظلومیت (sm120) پس گوشه ی چاه مظلوم وایستاده بودی واسه همین بود (sm81)(sm2)
بارون بوده یا سیل ؟ (sm120)
ولی من باهاش دهن به دهن نمیشم... همجین آدمی مثل ماشین زباله میمونه... چرا باید نزدیکش بمونم؟نقل قول:
من نمیدونم این چه اصراری داره بشه ادمین اینجا (sm98) تا حالا که جرات نکرده به من پخ بده وگرنه حالشو میگرفتم
یه اشنا کلفت توی پلیس فتا داریا... فتـــــــــــــات... قربانت... بوس بوس (sm2)نقل قول:
great (sm2) ینی ملکه انگلیس باید فکری برای great britain بکنه (sm2) مردک همش میگه بلدم بلدم بلدم سر از کیون خر در نمیاره
حالا بزار آی پیش رو با مشخصات میزارم تو همین تاپیک (sm59)
بیا در آغوش ِ بابا (sm111)(sm120) ای جان عجب شیطانی هم هست چه کیفی داره بغلش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن خالتونم که رید (sm120) دوره ی این جور مربیا تموم شده ، یه بازی منچستر رو دیدم همش سانتر رو دروازه بود یاد فوتبال ایران و اردشیر مافیا افتادم (sm2)
به ترتیب از بالا به پایین : (sm120)نقل قول:
(sm2) اصن یه نیسان آبی میخرم بیافتیم تو جاده ها (sm2)داش داش داش داش داش داش داشم شوفر نیسانم من (sm2)
میفهمم(sm81)(sm120) آخه ممکنه سر چاه دختره رو گولش بزنی (sm2)
ولش کن مردک احمقو ارزششو نداره
رفیقم بود یه چند سال ازش خبر نداشتم که مجبور شدم به خاطر اون قضیه بهش رو بزنم (sm25)