نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی فحش بود اومد تو ذهنم که نثارش کنم،
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی فحش بود اومد تو ذهنم که نثارش کنم،
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا آلبوم معین هم دست فرشبافه؟(sm10)
دست فرشباف بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب استاد فرشباف به نوعی معین رو دور زدند ... دلیل اینهمه تاخیر در آلبوم معین همین است و بس !
(sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثی که وجود داره اینه که شادمهر خودشو سپرده به این گروه حالا به چه دلیل امیدوارم بفهمیم یه روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما موسیقی سلیقه ای هست
هیچ قانون محدوده و منطقه ای برای هنر نمیشه قائل شد
هیچ وقت نمیشه گقت یه آهنگ خوبه یا بد میشه نسبی نظر داد
اونم به خاطر اینه مرزی که خوب و بد رو تمیز بده وجود نداره
مثلا من این کار رو یه کار متوسط اما دلنشین و ساده میدونم اما یکی از همکارام یه کار قوی میدون و همش داره گوش میده
پس قطعیتی وجود نداره
البته با اینکه میگم این کار در کل متوسط بود اما تنظیم قابل دفاعی شد
امیدوارم آلبوم خوبی بشنویم اگه متاسفانه آلبوم آخر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو دوباره پست گذاشت که البوم حسرت منتشر میشه
خخخهه.این یارو یا اوسکوله یا مارو اوسکول فرض کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]