(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
تمام
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار سر بازیه بارسا میلان کری خوندم بازی برگشت بردن جرات نکردم یه هفته برم بیرون (sm2)این بیلبائو هم تیم نیست شاید 5 تا بخوره ولی خیلی بعید میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عابر تو تاپیک ها یه سرگردون (sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استخدامي كجا بوده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبرو هر چی ونک نشین و سانتافه سوار بود بردی...برم بفروشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتوبوس فن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکس باکس خراب شد(sm172)
دیشب اگه اون توپ به تیرک نیمخورد و گل میشد.. ی دو 3تا دیگه میخورد بیلبائو(sm2)ولی من امید دارم بهشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز بود تولدم 23نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندادیش به ملی آهش گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میدونن که این اتهامت بی اساسه ولی تو چیدن دم خایه مالا قبولش دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ريدم تو اين درك و فهم و پوست و خون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین این جمله منو قاب بگیر بزنیم تاپیک بغلی(sm2)نقل قول:
نمیدونم همون که آزمونشو داده بود میگفت چرت بوده البته فک کنم شوخی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه منه (sm50)نقل قول:
الان ونک نمینشینم خونه پدری اونجاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط با تو خوبم نمیدونم چرا مَش حسین (sm127)(sm2)
خودم سه ساله دارم سرجمع ده دفعه ازش استفاده نکردم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حرفی نموند.. حجت رو تموم کردی(sm2)نقل قول:
به به. به سلامتينقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارك باشه
ان شاءالله كه هميشه سالم و موفق باشي (sm19)
مرداديا نمونن (sm120)
تو کلا اتوبوس فنی کاریتم نمیشه کردنقل قول:
همیشه از اربلوا حمایت معنویتو دادی (sm70)یا چون په په بد گفته بود از مو ازش بدت میاد یا ایکر (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر تو شروع کردی خاک بر سرت ....برو پوشک و شیر خشک بخر جای این مسخره بازیا(sm98)
فردا میرم یه وینچستر میخرم هر وقت سرگردون تو تاپیکها دیدمت میزنم پخش پلات میکنم تا دیگه همچین گندی نزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم به صابر بگیم اب طلا بیاره.. قابش بگیره بزنه سر در تاپیک(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
اتفاقا الان تو این فکر بودم امروز چه گندی بزنم (sm2)(sm30)نقل قول:
آره شوخي كه بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خوب شد گفتي. بهش اس ميدم حالا (sm127)
بخدا میخاستم بهت بدم(sm172)نقل قول:
احسان ناسلامتی قرار بود واسه من وکال محور تنظیم کنی (sm2) اگه نمی تونی سروقت برسونی برم با امید محرم زاده همکاری کنم (sm2)
دروغ میگه عمرا میداد(sm120)نقل قول:
نقل قول:
مرسی (sm19)همچنین
پرچممون بالاست(sm120)
جان خودم من شروع نکردم اومدم یکم استراحت کنم باز کردم دیدم مدیر نسبتاً محترم بیانیه ول دادهنقل قول:
یهو ریختن و منم یه تنه حملات رو دفع کردم (sm120)
پوشک و شیر خشک چقد گرون شده (sm120) بیچاره ام نصف حقوقم میره (sm81) اما تموم زندگیم فداش سالم باشه انشالله زندگیمو میفروشم پوشک میخرم
صد در صد (sm120)نقل قول:
جای که فداش بشی یه کم آدم باش تو این سن و سال(sm120)عکس از هر کس داری پخ کن منم ببینم(sm120)نقل قول:
والا همین الان کارام مونده منقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثلاً اومدم نیم ساعت استراحت کنم که دیدی چی شد
باید کارامو ببرم خونه امشب انجام بدم بعد تو میگی وکال محور تنظیم کن ؟ (sm120) برو تو حموم بخون وکال محور میشه(sm2)
بگو بیاره جمله تاریخی ول دادم(sm2)تاپیک در حد این جمله نیست میزنیم سر در سایت(sm2)نقل قول:
حسین پخو دریاب سریع باش (sm120)
تولدش میدادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اعصابتو خورد نکن امیر جان ....دایورتشون کن بذار همدیگه رو بکشن ....(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]