مثلا تو اطلاعات آهنگ یا فیلم بزنن Genre : Moghava (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا تو اطلاعات آهنگ یا فیلم بزنن Genre : Moghava (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
این سس مغز کیه منو فالو کرده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کی میتونه باشه که افتخار داده رسول منشی رو فالو کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نمیره فراصتی رفته بود یه فیلم ببینه که تو برنامه هفت نقدش کنه دقیقه 7 از سینما اومده بیرون رو به روی کارگردان نشسته بود و میگفت از تیتراژ آغازین فیلم حس کردم که با یک مقوا پالایش شده سر و کار دارم - کارگردانه مونده بود چی بگه جیرانی گفت برید یه میان برنامه ببینید و نقد فیلم تو کمتر از 3 دقیقه به پایان رسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف سلیمانی (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ازت ممنونم هادی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی اندازه لطف کردی (sm15)
دست هادی رو ببوس من اگه سرعت آپلودم این بود روزی سه بار خودکشی میکردم (sm2)
واسه دخت عمه درخواست فرستادم (sm2)نقل قول: