نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون فدات احسان جان (sm176)
همچنين براي شما و خانواده (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون فدات احسان جان (sm176)
همچنين براي شما و خانواده (sm19)
(sm127)مرسی بانو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه جا نوشته بود
آيا ميدانستيد فاصله مچ دست تا آرنج ، اندازه كف پاست؟
اومدم اندازه بگيرم ،
اولش وضوم باطل شد
بعد خشتكم پاره شد
بعد كمرم رگ به رگ شد!!!
الانم دارم شورتمو ميدوزم
خير نبينن ايشالله
(sm2)(sm2)
از صدقه سر فرهنگستان زبان و ادب فارسي
بعد از " كراوات "كه تبديل شد به "دراز آويز زينتي" ، حالا چشممون به جمال" پاپيون "روشن شد :" دو ور پُف زينتي "
یا امام موسی صدر(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديروز يهو يكي تو مترو داد زد :
مادرتوووووووووووووووو ، خواهرتووووووووووووووووو ، زنتوووووووووووووووووووو
با خريد يه جوراب خوشحال كن
اصن من درگير خلاقيت تبليغاتش شدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
" بهشت " بزرگترين فريب براي " جهنم " كردن دنياست
(صادق هدايت )
(sm83)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اون عكس فتوشاپ نبود ؟ البته اگرم بود ديگه اسمش اون نبود ، فتو شياف بود (sm77)(sm30)