خسته بر شنزار سینه ات،
خم می شوم ؛
این کودک از زمان تولد تاکنون ،
نخوابیده است!
* نزار قبانی
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته بر شنزار سینه ات،
خم می شوم ؛
این کودک از زمان تولد تاکنون ،
نخوابیده است!
* نزار قبانی
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهسا پی ام داری
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک کردم ولی چیز خاصی نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی ؟؟؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه رو هم الان برات میفرستم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز شروع کردم ، حواسم پرت شد دیگه ادامه ندادم
نه اون قراره بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دو حرفی ز ن .. از تـــــو .. از شما ..
زنی باش که تکیه گاه است
که محکم است
لبخند بزند
زن بودن
بی نیاز بودن است
زن باید عشق باشد
اطمینان باشد
باید بشود در چشمانِ یک زن نگاه کرد
و تمامِ دل نگرانی ها را به یک باره دور ریخت
باید بشود در آغوشِ یک زن
خستگی ها را فراموش کرد
اینکه گاهی دختر بچه می شود
لوس می شود
ناز می کند
اینکه گاهی از مردش می پرسد
دوستم داری ؟
باید از زنانگی اش باشد
زنی باش
که اگر روزی تو را نفهمیدند
سرت را بالا بگیری
محکم لبخند بزنی
و مطمئن باشی
مرد می خواهد
تو را فهیمدن . (sm19)
سلام برادر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من چند روز پیش گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کلفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرعر داش احمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی شما خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی ؟؟؟؟/ (sm70) ببخشید که حق کپی رایتو رعایت نکردمنقل قول:
ارادت داریمنقل قول:
بچه ها شایعه شده که پاشایی رو شنبه دفنش کردن . یعنی دیروز
نوکرتم میلاد خودمنقل قول:
شایعسنقل قول:
امیر سبزک جواب خصوصی بده :d
من شنيدم که با تأخير دفنش کردن،ديشب (sm172)نقل قول:
خودتُ عشق است (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم این جمله رو یه جا شنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشن شدی یا امیر (sm176)نقل قول:
چی انقدر عصبیت کرده؟(sm176)نقل قول:
پیغام خصوصی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خشن میشه عشقولانه میشه ! (sm127)
عزیزم بیا بریم از اینجا......
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
گیتارو با خودت نبر (sm74)نقل قول:
خا (sm74)نقل قول:
فِدانقل قول:
فحش گذاشتم هر کی نیاد پیام خصوصی (sm2)
من برم شام بخورم
ولی در کل هر بار اینجا بحث خدا شد یکی ناراحت شد یکی قهر کرد یکی هم رید
به عقاید هم احترام بزاریم بیخیال بقیش (sm120)
همیشه گفتم این مورد خط قرمز باشه چون باعث میشه از هم دور شیمنقل قول:
(sm50)
برای مثال من میدونم تو داری گوه میخوری ولی حرف نمیرنم که از هم دور نشیم (sm120)نقل قول: