چه باحاله
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه باحاله
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
تایید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم قربانی این بحثام...(sm27)
5 دقیقه دارم این عکسو با دقت میبینم ولی باحالی ای توش ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت راستيه چيه شيما؟!(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص داش امیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات شم داش علینقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکتم
فکر کن به این چیزای کوچیک و دم دستی اختلاف سلیقه داریم حالا چه برسه به دین و خدا و ...اون بزرگاش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیب نخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای لاکه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواد لازم برای ساخت کاردستی خلاقانه مینی گلدان:
شیشه خالی لاک ناخن
استون
اسپری رنگ
لوازم تزیینی مثل نخ کنفی و دکمه
گلهای کوچک طبیعی یا مصنوعی
طرز ساخت کاردستی گلدان کوچک بازیافتی:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه خسته از روزای برفی ....(sm50)
اردکان زمستوناش برف میباره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم گلم (sm19)من اتفاقا حرفاتو قبول دارم ولی بروز نمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوست دارم (sm127)نقل قول:
یکی حرفای امیر وترجمه کنه جرات نمیکنم ازش نقل بگیرم (sm120)
احسان که نه که پشتش بگم به خودشم گفتم زودرنجه یه کم..سجادم داشت اشتباه میکرد میدونم ولی توام بد زدی تو پرش.قبول داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه برنگرده که خب تکلیفش،مشخصه دیگه
چقد جالب شيما!(sm176)
فقط چجوری لاک و ميريزن توش؟!!نميشه که؟!!
سجاد قهر کرده؟!ای بابا (sm54)
نه رفته تاپیک جوک داره پست میذاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توش که نمیریزن ظرف لاکو خالی میکنن رو شیشه اش اسپری میزنن بعد توش گل مصنوعی یا طبیعی میکارن(sm176)نقل قول:
اون پايين هست که (sm120)فکر کنم يکی ديگه رو ميگين (sm120)
عجب مانکور تر تمیزی یه خیلی خوشگل(sm174)نقل قول:
هزینه این دقیقا چقدر میشه(sm173)
اولین چیه,(sm120)اگه پسرا دوست نداشتن این حرفه شکل می گرفت
این هم یه هنر واسه خودش
هنوز تحقیقات هم تموم نشده(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاا(sm120)فکر کردم واسه لاکه (sm176)نقل قول:
(sm50)
حرف تردید یه نسلِ (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
وای از این جماعت موسیقی نفهم وای.....
دیگه ببخشید نمی تونم جلومو بگیرم......
بازم ببخشید
گویا امروز خسرو بعد سالها تمرین ی بار گفته " هوی " (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلمه های دین و اسلام رو ***** کننقل قول:
شب همگی بخیر دوستان
داش امیر خیلی مخلصیم (sm127)
اگه از اعتقادات حرف نزنیم حساس نمیشیم..هممون حساس شدیم نشستیم یکی،از خدا بگه اینوری و اونوری بخوان نظرشونو تحمیل کنن..نقل قول:
تا بحث اعتقادات شد بیا وسط نذار کار بالا بگیره..این همه چیو حل میکنه..قهر کردنم اصلا خوب نیست،ناسلامتی هممون بزرگیم(sm25)
این امیر علی اکبری داره چه کار میکنه (sm77)(sm77)
(sm120)نقل قول:
بحث بشه ولی به کسی توهین نشه که ایراد نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا یه بار سجاد با یه پسره اسم متالیکا بود چی بود داشت بحث خدا میکرد متالیک یه چند تا لینک گذاشت که خیلی بهم کمک کرد
متنشو خوندی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین دهندش احتمالا همرو هوی صدا میکرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]