نوید بهت فحش دادن ؟ (sm2)(sm2) احیانا بهشون نگفتی آرام (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید بهت فحش دادن ؟ (sm2)(sm2) احیانا بهشون نگفتی آرام (sm2)(sm2)
1% فکر کن جوابشُ بدم... لیاقتش در حد آرامم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ی افعانی بهت فوش داد تو هیچی نگفتی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه آدم جراتم نميكنه بخنده (sm2)
حرفای دوستتُ تکرار میکنی... به قول فرمایش خودت یه شیر هرکجای جنگل که باشه سلطانِ (sm120)نقل قول:
(sm120) ببریمش ته باغ ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 روز نبودم چقدر حرف زده بودین من مجبور شدم همشونو نخونم بزنم صفحه اخر(sm2) البته سلفی اتی دیدم(sm19)(sm120)
اتفاقا ناسزای امروزش دقیقا درباره همین خندیدن بود کیونش سوخته عوض اینکه حرص بخوریم پاسخشُ بدیم داریم به حقارتش میخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بهتون گفتم همچین آدمایی رو میشناسم
ببریم بندازیمش جلو سگ (sm120)نقل قول: