باز هم اعلام میکنم که اگه آلبوم نیاد ، روز اول محرم با پارو میام سراغتون
قایق موتوری هم داشته باشین ، با هلیکوپتر میام بالا سرتون مثه فیلم های جنگ تحمیلی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز هم اعلام میکنم که اگه آلبوم نیاد ، روز اول محرم با پارو میام سراغتون
قایق موتوری هم داشته باشین ، با هلیکوپتر میام بالا سرتون مثه فیلم های جنگ تحمیلی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm50)
(sm70)پارو بر عکسش میکنم از قسمت پهنش میام دنبال تونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذابیت در دنیای هنر معنی سیکسی بودن داره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شیلا خداداد بدون آرایش بد نیست ، بقیه تعطیلن
با موشک انداز میفرستمت هوا (sm120) هلیکوپتر آپاچی گرفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)من از قیافه های بچگونه این مدلی بدم میاد چیش خوشگلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) نگار فروزنده - سحر ذکریا و امثالهم
عکس که داشت ! الان میذارم بگو ترکیب بندی پیشرفت داشته یا نه ! ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک جا نشستم از تو دارم عکس میگیرم
تصویر نابی واسه ی آیندمون میشه
دستت رو دور گردنم هی حلقه میپیچی
هی ژست میگیری و عکست ساده تر میشه
پ.ن: قافیه رو باس درست کنم
گفتم شاید دقت نکرده باشم ! (sm2)نقل قول:
پس چرا به جوون مردم امید میدی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگار فروزنده عملیهنقل قول:
سحر ذکریا صورتش پهنه ، ینی همه جاش پهنه (sm2) فقط صداش خیلی سیکسیه(sm25)
خب وقتی داری ازش عکس میگیری چطوری دستت رو گردنشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]