سلفی میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی از صحنه هاست ! (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلفی میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی از صحنه هاست ! (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذابيت يه تعريف ديگه داره ها احسان جان (sm39)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر میخوای دو تا موقعیت توصیف کنی باس بینش فاصله باشه تو بعد توصیف اولیت اومدی باز نقضشو گفتی ااینجوری خیلی تابلویه !
سر به سرش نذار با پارو میفته به جونت ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنمتا(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120) در دنیای هنر امروزی جذابیت معنی سیکسی بودن داره(sm25)
والا تا جایی که من میدونم هات یا همون سیکسی معنی جذاب بودن دارهنقل قول:
نقل قول:
(sm123)
پاروی پیری دارم (sm2)نگه داشتم برای اول محرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که تو هر عکس یه اتفاق میفته و به یه شکل گرفته میشهنقل قول:
بعضی جاها هم فضا استپ میخوره و عاشقانه ها اتفاق میفته ، مثل این :
پروانه میشی دور من با گریه می رقصی
من شمع میشم پای تو با خنده می سوزم
این محرم فکر کنم شمار مصدومین از 72 تا هم بگذره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]