اینم خوبه
within temptation - Memories (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم خوبه
within temptation - Memories (sm50)
وی آی پی فایده نداره ولی فرومش خوبه متال بازای درست و حسابی بیشترشون میرن اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بیشتر بخاطر فرومش گفتم ! ولی لینک های کمکی هم میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه چند تا کار سافت راک تر و تمیز معرفی کن ! از ظهر رفتم تو فاز سمفونیک راک (sm120)
سافت راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sting - Shape Of My Heart
Elton John - Candle in the Wind
هتل کالیفرنیا هم که حتما شنیدی (sm120)
سمفونیک با نایت ویش و ویتین تمپتیشن شروع کن بعد کارای سنگین تر خواستی فقط epica , therion
آلبوم 2003 و 2014 اپیکا عالی
اینم خوبه ! ساز کلارنیت داره یاد آهنگ یه خونه کوچیک میوفتی (sm120)
Within temptation - the swan song
هتل کالیفرینا نه نشنیدم (sm120) آره همین گروه ویثین بعضی کارهاشون خیلی خوبه بخصوص آهنگ Lost (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انایت ویش نشنیدم چجوریاس کارش ؟؟
آخی.......رفیقت تو اون لحظه راک گوش میداد که علاقه مند شدی؟(sm2)نقل قول:
برو ای عامل فهشا (sm2) داریم بحث تخصصی موسیقی می کنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Eagles - Hotel California غیر ورژن اصلی یه ورژن آکوستیک هم داره هردوتاش قشنگه
ویتین تقریبا دیگه از سمفونیک دراومده خیلی افت کرده
نایت ویش فک کنم پر طرفدارترین بند سمفونیک باشه کاراشون جالبه ولی اونام از وقتی وکالیست اصلیشون جدا شد یکم افت کردن
اصلللللللللللللللللا مهم نیست پاشو بیا وقت ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویثین آلبوم های 2004 و 2007 شون خیلی خوب بود ! الان دارم گوش میدم واقعا کارای خوبی ساختن ولی متاسفانه تو آلبوم 2014 اصلا خوب نبودننقل قول:
دیوثه بی سواد املا چند میگرفتی تو دبستان؟(sm2)نقل قول:
اتفاقا رابطه ی بسیار محکمی بینه این 2 مورد وجود داره.
شما توجه کن،توی تمامه فیلم های زیست شناسی همیشه موزیک داره پخش میشه اکثرشم راک(sm2)
میخواستم یه گیری بهت بدم کلاه گیستو دیدم گفتم گناه داری بیخیال(sm2)نقل قول:
فیلم هایی که من دیدم میکس وکال نداشت صدای اصلی بازیگر بودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بهت فیلم بدم توش ریمیکسه هوی متال پخش میشه(sm2)نقل قول:
معلوم نیست اون شعر میثم یوسفی توی آلبوم جدید محسن هست چون میگفت سبکش سمفونیک راکه ! اگه نباشه این دومین باره از آلبوم کنارش میزاره (sm120)
ای بانو بانو جان (sm50)
آره آلبوم 2004 که خیلی خوبهنقل قول:
بمیرنقل قول:
(sm150)نقل قول:
یعنی کلاه گیس من از اون کلاه بچگونه تو کمتره ؟ (sm120)
معلومه کمتره فسیل!(sm2)نقل قول:
روش دادم یه کلمه نوشتن در وصفه تو عزیزم(sm2)
آخه دهه هشتادی و چه به ... (sm2)نقل قول:
شاید فکر کنی شوخی کردی ولی راست گفتینقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
البته به میلادی(sm2)(sm2)
- (sm50)
(sm50)
گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست
صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم(sm181)
سلام
تظیمات KMPlayer رو چطوری ریست کنم(sm178)
یه موج هم افتاده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم هوشنگ کامکار ارزش دانلود داره ؟
KMplayer رو باز کن F2 رو بزن گوشه ی پایین سمت چپ Reset Current Presetنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممو گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موج هم افتاده رو سیستم نمیدونم چیه
برا شما معلوم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا از فیش باشه(sm54)
محسن چاوشی - کلنجار (sm50)
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم کابل هاش شل شده باشن
(sm181)نقل قول:
این آهنگ رو خیلی شیک ساخته محسن ! از اون سافت راک تر و تمیز هاس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسییییی ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا کافه های شلوغ رو بیشتر به تمیری قبول دارم مخصوصا اون تیکه آخرش که حسین صفا میگه (اونطرف میزم جات خالیه عزیزم)نقل قول:
کافه های شلوغ که عشقه ! سبک کانتری من عاشق این سبکم ! با هندزفری گوش کن اون تیکه هایی که محسن نفس میگیره خیلی باحاله (sm19)نقل قول:
ولی هیچکدوم تبریک نمیشن ...نقل قول:
لحن محسن خوب نیست توی اون آلبوم ناله میکنه خیلی (sm120)نقل قول: